Starší přípravka A (2013)

Starší přípravka 2006 - Braník

Starší přípravka 2006 - Braník
V deštivém sobotním dopoledni jsme se utkali se silným Braníkem.
7:53
5.kolo v Ne 9.10.2016 10:30
Háje UMT
FC Háje
Braník
Diváci: 0,

Komentář

Už od září bojujeme s absencí několika hráčů v zápasech této soutěže. V každém zápase nám chybí alespoň pět hráčů, kteří v této soutěži hrají a je to znát. Nejinak tomu bylo i v sobotu.

Hráčům se nedá upřít bojovnost a nasazení. Oproti tomu nám chybí lehkost a odvážnost brát odpovědnost na sebe. Až v poslední čtvrtině jsme se soupeřem hráli vyrovnaně, neboť jsme jej dokázali včas obsazovat. To byla alfa omega všeho. V prvních čtvrtinách jsme byli u soupeře pozdě a nechávali jsme mu až moc prostoru. Rozdíl byl v rychlosti práce s míčem. Vše nám dlouho trvá a nabídka ostatních hráčů byla nedostačující.

V momentech, kdy jsme, ale hráli rychle s míčem a soupeře včas dostupovali, hra se rázem vyrovnala. Jenže k tomu, abychom takto mohli hrát celý zápas, nám chybí soustředěnost a fyzička. 

Zápas samozřejmě ovlivnily první dvě čtvrtiny, kdy jsme dostali hodně branek a chuť hrát pomalu mizela. Potenciál je u 06 velký, věřím, že to pro nás byla další zkušenost, která nám do budoucna pomůže. Pokud snížíme počet absencí a zapracujeme na výše zmíněných aspektech hry, v příštích zápasech se nám bude dařit daleko lépe.

Zápasu se zúčastnili: Bartoš F., Domša, Goikoetxea, Holý, Hadraba, Limberg, Němec, Trnka, Pechanec, Stříbrský, Lacko, Kubánek, Štěpánek, Šilhánek.


neděle 9.10.2016 | Jan Špinka | Přečteno: 2627

Další články