Starší přípravka A (2013)

Běchovice - Starší přípravka 2006

Běchovice - Starší přípravka 2006
V neděli jsme sehráli krásný zápas v Běchovicích. V tomto utkání mě obrovsky nadchlo nasazení a bojovnost s jakou jsme zápas odehráli. Všichni hráči na hřišti zápas skvěle odmakali a sami sobě dokázali, že když budou dál pilně trénovat, tak se úspěchy dostaví.
6:9
2.kolo v Ne 18.9.2016 14:00
Běchovice T
Běchovice
FC Háje
Diváci: 0,

Komentář

Když budu hodnotit jednotlivé hráče, tak třeba Tomík, který se vrátil po zranění kotníku a v zápase byl kapitánem, výborně spoluhráče burcoval a předváděl výbornou techniku práce s míčem a rozdal spoustu krásných přihrávek. Brankářem byl po celý zápas Matouš a odchytal ho na jedničku, dobře volil mezi rozehrávkou a vyjetím a několikrát tým podržel důležitým zákrokem. Šíma Borkovec se hodně zlepšil v práci s míčem a využívá své rychlosti, několikrát dokázal překazit únik soupeře, navíc se mu dařilo i střelecky.

Zápas se povedl i Péťovi Leipoldovi a Šimonu Erdingrovi, kteří měli do zápasu velkou chuť a dařilo se jim v osobních soubojích kterým se přestali vyhýbat a získali tak pro tým spousty míčů, to zvedne jejich sebevědomí do dalších utkání. Na výbornou si vedli kluci Kuba Němec s Vojtou Zlatníkem, je na nich vidět zápal pro fotbal a to je velmi důležité. Dalším hráčem který makal celý zapas byl Fíla Sojka, velmi se snažil a jako celý tým ho hra hlavně bavila. Velmi mě potěšil výkon Adama Vagenknechta, který maká v trénincích a hodně zlepšil fyzičku, výborně využívá silové postavy a dokáže si dobře pokrýt míč.

Byl to zápas, kde byla spousta přihrávek a skvělých akcí a na hráčích bylo vidět jak jsou do zápasu nadšení. Předvedli skvělý týmový výkon a zaslouženě si vychutnali závěrečnou děkovačku rodičům, kterým moc děkujeme za skvělé fandění během zápasu.

Zápasu se zúčastnili: Lacko, Erdinger, Borkovec, Vagenknecht, Zlatník, Němec, Sojka, Petr, Leipold


neděle 18.9.2016 | Vladislav Volf | Přečteno: 2993

Další články