Starší přípravka A (2013)

Starší přípravka 2006 - Březiněves

Starší přípravka 2006 - Březiněves
Nedělní dopoledne jsme již po třetí trávili na zimní lize v Kolovratech. Po dvou vydařených zápasech jsme chtěli navázat na předvedenou hru a opět zvítězit.
6:11
v Ne 15.1.2017 12:00
Kolovraty UMT
FC Háje
Březiněves
Diváci: 0,

Komentář

V první polovině bylo hřiště značně zmrzlé a při naší technické hře nám to dělalo velké problémy. Soupeř hrál velmi jednoduchý fotbal, který na nás ale platil. První inkasované branky jsme soupeři darovali, když jsme mu přímo nahráli před naší branku. První polovina zápasu se nám tedy zcela nepovedla. Po přestávce jsme se chtěli hlavně vrátit k naší obvyklé hře, vysoké napadání a rychlé hodnocení situací. Hned z kraje druhé poloviny jsme dokázali vstřelit dvě branky a zápas srovnat. Získali jsem zpět sebevědomí a často jsme se dostávali do přečíslení 2x1, 3x2, tyto situace jsme, ale nedokázali efektivně zakončit. Zápas rozhodly naše neproměněné šance a soupeřovy tvrdé střely. Ještě stále v bráně hráče točíme a někdy to má za následek to, že dostaneme možná více branek, než kdyby jsme měli stálého brankáře. 

Dnes jsme dali méně branek než soupeř a proto jsme zaslouženě prohráli. Ve druhém poločase jsme se prezentovali velmi dobrým výkonem na kterém můžeme dále stavět. Někdy se snažíte na 100% a i přesto prohrajete, to je ten fotbalový život. Po zápase měli kluci sami utkání zhodnotit a vy se nyní můžete podívat, jak to viděli samotní hráči.

Hynek Zlatuška - Podle mě jsme ze začátku hry nebyli moc aktivní. Druhou polovinu jsme začali běhat a dávat góly. Celou dobu jsme si nekřičeli a moc jsme si nenabíhali.

Vojta Slavík - Dnešní zápas s Březiněvsí jsme sice prohráli, ale bylo tam hodně dobrých šancí a akcí. Zápas se hrál na blbém, zmrzlém terénu, na kterém to klouzalo. V první polovině zápasu jsme dostali asi 6 gólů, protože jsme nenapadali a když jsme měli šanci, tak jsme ji nedali. V druhé polovině zápasu jsme dali asi 4 góly, protože jsme na sebe začali mluvit a víc jsme stříleli.

Ondřej Pechanec - Dnešní zápas Zimní ligy 15.1 podle mě nebyl tak špatný. V některých případech jsme si myslím dokázali vytvořit dobré šance, z kterých někdy padl i gól. Ale také jsme často góly dostávali ze zbytečných chyb, které ovlivňovaly zápas, a kvůli kterým jsme také prohráli. Jedna z nich byla, a to se nám stávalo o dost častěji než by mělo, že jsme za sebou nechávali hráče a ti dávali často branku. Špatně bylo, že jsme se z těchto chyb i po několikáté nedokázali poučit. Také jsme na sebe zase moc málo mluvili, což se nám stává na zápasech dost často, a všichni bychom na tom měli nějak začít pracovat. Střel bychom mohli mít daleko víc, kdybychom to někdy tak netahali. Když jsme to moc tahali, tak jsme buď přišli o míč, nebo jsme dali špatnou nahrávku. Když jsme ovšem začali mluvit, obsazovat si hned hráče a pořádně si nahrávat, vypadal zápas moc hezky. Takže dnešní zápas hodnotím za ne úplně špatný, ale měl by být příště lepší.

Dan Holý - Měli jsme zajímavé akce a některé skončily gólem,dali jsme šest golů. Někdy jsme zapomněli bránit, neproměňovali jsme šance. Zapomínal jsem bránit, neproměňoval jsem šance, někdy jsem mohl nahrát, ale nenahrál jsem, vymyslel jsem pár přesných přihrávek, měl jsem čtyři střely.

Fanda Domša - Zápas byl dost vyrovnaný ale, někdy jsme si zapomněly obsadit hráče a toho soupeř využíval. Podle mně tenhle zápas byl dobře odehraný na to že, to klouzalo.

Štěpán Stříbrský - Zápas jsme prohráli 11:6. Naše hra nebyla špatná, zápas byl vyrovnaný. V některých chvílích jsme byli lepším týmem, ale trápila nás střelba. Zápas se nám celkově povedl, ale podle mě rozhodla právě střelba, kterou měl soupeř lepší.

Tomáš Lacko - Zápas byl vyrovnaný, hřiště bylo strašně tvrdé a namrzlé. Vojta Slavík sice padal, ale uměl se dostat do skvělých šancí. Ze zápasu jsme si vzali samé pozitivní věci.


neděle 15.1.2017 | Jan Špinka | Přečteno: 3468

Další články