Muži B

Muži B: Sladké vítězství v derby

Muži B: Sladké vítězství v derby
V neděli odpoledne nastoupilo hájecké „Béčko“ v derby proti Chodovu. Podzimní střetnutí těchto týmů nabídlo 12 branek a tak na utkání dorazilo i početné publikum, které očekávalo podobné brankové hody.
0:3
(0:0)
14.kolo v Ne 26.3.2017 15:00
Háje UMT
Chodov
FC Háje
Branky FC Háje: 67.Skirdov,87.Rájecký,89.Marčík. Diváci: 50,
Sestava FC Háje: Tlustý - Vlasák,Čížkovský,Joun,Čížek(69.Marčík)-Štípek,Šejnost(37.Charvát),Hovorka,Rájecký-Skirdov(76.Hrůza),Hrubý(56.Polyakov)

Komentář

Úvod utkání byl opatrný, obě družstva měla v hlavě již zmiňované podzimní utkání a nikdo nechtěl inkasovat jako první. Za Háje byl v úvodu velmi aktivní Ondřej Rájecký, který se pokoušel svým pohybem rozhýbat chodovskou obranu. Několikrát se pokusil o individuální akci, ale soupeř si jej nakonec dokázal vždy pohlídat.

Častokrát se hrál velmi jednoduchý fotbal, kdy obě mužstva praktikovala dlouhé nákopy za obranu. Nechyběly tvrdé souboje a slovní rozepře. Do kabin se šlo o poločase za stavu 0:0.

Ve druhém poločase se obě mužstva snažila hrát více po zemi a neslo to své ovoce. Háječtí fotbalisté ukázali pár hezkých kombinací, kterým ke zdárnému konci chybělo jen lepší a klidnější zakončení.

S postupem času byla na hřišti patrná větší nervozita a začaly rapidně přibývat fauly a žluté karty. V 67. minutě se Háje dočkaly a za svou aktivitu byly odměněni brankou na 1:0.

Od této chvíle se fotbal otevřel a i Chodov pár akcemi naznačil, že se s ním musí ještě počítat. Háje se více zaměřily na obranu a vyrážely do nebezpečných brejků. Jeden takový se odehrál i v 87. minutě, kdy se přes volnou levou stranu dostal rychlý Rájecký a zvýšil na 2:0.

Třešničkou na dortu byla poté akce z 89. minutě, kdy na konečných 3:0 uzavřel skóre domácí Marčík.

Hájecké mužstvo mužů B tak zvládlo své první jarní utkání a ve druhém kole přivítají na domácí půdě tým Xaverova.


neděle 26.3.2017 | Jan Špinka | Přečteno: 2827

Další články