Starší žáci C (2008+2009)

Ročník 2004: FK Klánovice - Starší žáci C

Ročník 2004: FK Klánovice - Starší žáci C
V prvním jarním kole, které jsme předehrávali místo Velikonoc jsme zavítali na hřiště Klánovic, kde jsme se utkali s místním souborem.
2:4
(0:2)
11.kolo v Ne 26.3.2017 12:00
Klánovice T.
Klánovice
FC Háje
Diváci: 0,

Komentář

Utkání se hrálo v dobrém tempu, nahoru a dolů, opět jsme se chvíli hledali, bylo vidět, že dnešní parta hraje spolu opět poprvé, jak bývá u nás tradicí, proto si vážím, že dokážeme soupeře přehrát, i když několikrát skřípe. V první řadě si dnes i přes dvě inkasované branky zaslouží pochvalu Budi, který několikrát zachránil své spoluhráče a ukázal, kdo je jedničkou, jeho rychlý start na míč a nebojácnost si nechat nakopat je super, zde udělal obrovský krok dopředu. 

Dalším pozitivum vidím i přístupu Žebra, který si přišel zahrát, jako kapitán áčka, šel klukům příkladem, na hřišti bylo vidět, že i radí klukům, to je přesně to, co trenéři očekávají od zkušených hráčů z vyššího ročníku, když si jdou zahrát níž, ne že někdo dorazí na zápas a dělá mistra, tímto děkuji za příkladný přístup a jen více takových hráčů.

Celkově se utkání podařilo téměř všem hráčům, sice Kubajsovi to nevyšlo, ale snad příště to bude lepší a Ruby se naučí, co je ofsajd, protože veškerá práce celého týmu jde do kopru, poté, co si to nehlídáš. Ještě jednou děkuji všem za přístup i výkon. Poděkování patří i trenérům áčka a béčka za dodaný materiál 😊. 

FK Klánovice – FC Háje JM C – 2:4 (0:2)

Branky: 1* Kony, Turbič, Marco, Honza

Sestava: Budi = Kubajs – Kubík – Alim – Chilli = Žebro – Gigi = Tyko – Marco – Turbič = Kony==) Hajnej – Luky – Rossi – Omar – Aleksej – Honza – Ruby


neděle 26.3.2017 | Peter Bíro | Přečteno: 2588

Další články