Starší žáci C (2008+2009)

Ročník 2004: Nevydařené utkání s Běchovicemi

Ročník 2004: Nevydařené utkání s Běchovicemi
V nedělním odpoledni nás čekal vyrovnaný soupeř, začátek utkání jsme trochu více prospali, zkoušeli jsme variantu jen se třemi obránci, jako jsme hráli v Německu, ale bohužel v tomto rozestavení musejí všichni chápat svou roli a své úkoly.
1:3
(0:2)
12.kolo v Ne 23.4.2017 15:00
Háje UMT
FC Háje
Běchovice
Diváci: 30,

Komentář

První branku jsme dostali poté, co jsme útočili, přišla ztráta a soupeř se dostal na dva doteky před naše vápno, kde v hlavičkovém souboji Maky minula míč, ale všemu šlo předejít, kdyby Kubajs šel do souboje, místo ustupování na půlce soupeře, v tomto prostoru musí dojít k souboji o míč, i za cenu taktického faulu, druhá branka – vybaví se mi situace z utkání proti Spartě, kdy jsme si to vysvětlili s Kubajsem a hle, asi má sklerózu, protože míč ze standartní situace poslal přímo doprostřed na rozběhnuté hráče soupeřova týmu, který si dokázal poradit s otevřenou obranou. 

Do druhé půle jsme přeskládali složení, včetně rozestavení a výsledek se dostavil, byli jsme více na míči, ze zadních řad chodili lepší přihrávky, i čtení hry bylo v pořádku, dostávali jsme se do zakončení, jen to chtělo lepší finální přihrávku do koncovky. Měli jsme i v první půli krásné řešení finální fáze, bohužel koncový hráč nedokázal dvakrát pochopit, co tím Voty myslel, stačilo se jen pohybovat na svém postu, ne běhat tam, kde nemá. 

Co nás mrzí, je to, že chceme nechat zahrát všechny, ti potom stojí u inkasovaných branek, jako se tentokrát přimotal Luky, kdy měl celou situaci řešit jinak, na poslední minuty jsme ho prostřídali s dobře hrajícím Peťou na kraji obrany, který nikoho nepustil za sebe a spolupracoval dobře s Kubíkem i Márou. 

Je to o soustředěnosti, pokud vlezu na hřiště musím i přemýšlet, jako brankář by mohl vědět něco o malé domů i o jejím provedením, lacině inkasovaná branka, stejně i dvě předešlé. Nulu na naší straně odvrátil Alexis, který nezvykle napřáhl z 25 metrů a trefil to pod víko, brankář bez šance. Pro příští zápasy budou hrát pouze hráči, kteří chápou základní pokyny a neopakují chyby v každém zápase, chybou se člověk učí, jen se nesmí opakovat a hráč by si jí měl uvědomit. 

Branky: 1* Alexis

Sestava: Maky = Kubajs – Kubík – Vili = Tyko – Marco – Týnka - Chilli = Gigi = Alexis - Voty ===) Johny – Hajnej – Jura – Luky – Honza – Bendy - Charvy


neděle 23.4.2017 | Peter Bíro | Přečteno: 2030

Další články