Mladší žáci A (2011)

Ročník 2004: Osm vstřelených branek na Kavčích horách

Ročník 2004: Osm vstřelených branek na Kavčích horách
V předehrávce 17. kola jsme zavítali na hřiště Podolí, kde nás čekal, tak trochu neznámý soupeř.
1:8
(1:4)
17.kolo v St 12.4.2017 17:00
Podolí T.
Podolí
FC Háje
Diváci: 20,

Komentář

Protože doma dokáže potrápit hodně soupeřů, ale po chvíli seznamování jsme se rozjeli, jediným nejsilnějším protivníkem na Kavčích horách byl pro nás silný vítr a ne soupeř, jeho jedinou branku si dal na půl Luky s Kubíkem, kdy se nedohodli, jak budou rozehrávat od branky a byla s toho malá domů a naše ementálová zeď, dala možnost skórovat. Domácí se nadechli, ale díky Alexovi i rychle povzdechli a do poločasu to bylo 1:4. 

Do druhého poločasu jsme vkročili koncentrovaným výkonem, kdy zakončil Jura, poté se do hry dostali i na delší dobu kluci z 05 – Fíla a Alex, který si přidal branku, snad si kluci vychutnali vítězství a rádi je uvidíme častěji, aby mohli nabrat nějaké zkušenosti a naši se mohli prostřídat a vydechnout. Ke konci po dvou rozích daly dva góly i trenérovi kopačky 😊 zvlášť ten poslední tou patičkou, byl luxusní a nestyděl by se za něj ani Zlatan, takže Vili si snad příště na trávu vezme i sebou kopačky, zvláště když pršelo 😊. 

Cíl posledního týdne splněn do puntíku – 5 zápasů – 15 bodů, cílem bylo mít skóre 35:8, ale pracovali jsme ještě pilněji a podpořili to výbornými výkony i defenzivě ==) 36:2 z pěti zápasů. Velikonoce tráví náš tým na Bayern Cupu v Německu, kde budeme reprezentovat, jako jediný celek mezi soupeři z Itálie a Německa.

Branky: 3* Alexis, 2* Villi, 1* Hajnej, Jura, Alex

Sestava: Luky = Jura – Kubík – Vili = Hajnej – Voty – Týnka = Alexis ===) Johny – Marco - Fany – Kony – 05 – Fíla - Alex


středa 12.4.2017 | Peter Bíro | Přečteno: 2157

Další články