Mladší žáci B (2012)

Ročník 2004: Mladší žáci B zahájili jaro remízou

Ročník 2004: Mladší žáci B zahájili jaro remízou
Po necelých třech hodinách, co jsme odehráli derby s Duklou JM nás čekal soupeř, který dostává minimum branek v soutěži, půlka našeho týmu měla již jedno utkání v nohou a druhé před sebou.
4:4
(2:3)
14.kolo v So 25.3.2017 12:30
Háje UMT
FC Háje
Zbraslav
Diváci: 0,

Komentář

Utkání začalo perfektně, po úvodním tlaku jsme se dostali k rohovému kopu a Turbič i po chybě brankáře proměnil, poté jsme nedali dvě šance, než se soupeř srovnal po první brance. Pak nám protivník dal branky, které byli jako přes kopírák, ale hlavně se sešla kupa individuálních chyb. Zbraslav v rozmezí deváté a desáté minuty otočila a někteří by si zasloužili za nekoncentrovanost nehrát ostré zápasy pěknou dobu. 

V sedmnácté minutě jsme opět spinkali a soupeř udeřil po třetí a od té chvíle zaparkovali autobus a jen čekali na šanci k rychlému brejku, ale v malém počtu.Když jsme se nemohli dostat do vápna, tak jsme to zkoušeli z dálky a svůj první gól z takové vzdálenosti si připsal i Alex, protože jeho dělovku golman neudržel a ta se došourala do brány. 

Do konce poločasu jsme měli ještě tři gólovky, ale Alex nemířil přesně a z dorážek sice prostor branky jsme trefovali, bohužel bez efektu. Do druhé půle jsme šli s jasným plánem zatlačit soupeře, jenže ten po jednom nákopu se dostal za obranu, kde nachytal Maky na hruškách. Poté jsme začali tlačit a odměnou po sérii střel bylo protlačení jednoho odraženého míče do branky. Luky si tedy připsal i premiérovou branku v této soutěži. 

Po této brance jsme soupeře sevřeli do vápna létal jeden míč za druhým, soupeř odolával, těsně před koncem ve vápně byl penaltový zákrok na našeho hráče, ale nakonec z toho byl jen přímák, dle pravidel je vápno po celé šíři, ale jak u kterého rozhodčího. 

V posledních minutách byl náš tlak enormní, jenže pokusy Johnyho, Týnky, Alexe, ani Kubíka, který se snažil o průniky díky své výborné technice k ničemu nevedli, jenže poslední slovo měl kapitán, který minutu předtím na dlouhou nohu sice branku nedal, díky pracovitosti Johnyho a Týnky se dostal k odraženému míči ve vápně a posunul ho do branky, tak bylo vyrovnáno. V posledních vteřinách jsme měli ještě jednu šanci, bohužel těsně vedle, to bychom asi chtěli moc. 

Díky všem za bojovný výkon a touhu se porvat, i když se utkání nevyvíjí dle našich představ. 

FC Háje 04 B – SK Zbraslav – 4:4 (2:3)

Branky: 2* Turbič, 1* Alexis, Luky

Sestava: Maky = Luky – Týnka – Turbič = Johny – Kubík – Hajnej = Alexis ==) Oreo – Barča – Kony – Juny – Dimo – Fany - Maty


sobota 25.3.2017 | Peter Bíro | Přečteno: 2363

Další články