Mladší žáci B (2012)

Ročník 2004: Pět branek do sítě Radotína

Ročník 2004: Pět branek do sítě Radotína
V předehrávce 17. kola jsme zavítali do Radotína, kde nás čekal ofenzivní tým, jehož střelci se pohybují v horních patrech mezi kanonýry.
0:5
(0:2)
17.kolo v Út 11.4.2017 17:00
Radotín UMT
SC Radotín
FC Háje
Diváci: 0,

Komentář

Hráče bych pochválil za odpracovaný výkon, kdy jsme si v první půli vytvořili nespočet šancí, ale šance jsme zahazovali. První branka padla po dalekonosné střele, která prošla brankáři mezi rukavicemi, jako nůž máslem. 

Druhou branku přidal navrátilec do sestavy, poté co mu Kony odblokoval protihráče a pro Máru už nebyl problém v tváří tvář brankáři dát branku, ke konci poločasu šel do souboje s brankářem Alex a penalta pro nás, bohužel Jura tentokrát nedal, jak střílí na tréninku. 

V druhé půli jsme polevili a dovolili soupeři si vytvořit menší tlak ze standartních situacích, dle slov hráčů, chtěli vidět, jak Luky něco v bráně předvede, a ukázal, trenér domácích ještě teď valí bulvy, přes Vltavu, jak jen to mohl chytit. V druhé půli opět dokonal svůj další hatrick po sobě Voty a Tom jen dal poslední tečku v dnešním zápase. 

Před zápasem jsme měli možnost vidět, že soupeř postavil hřiště, které bylo velké jako na Schulhoffově, bohužel s tím jsme se nespokojili a nechali ho dát aspoň do přijatelnější podoby. Jsme rádi, že jsme dali pověstného bůra soupeři, který si myslel, že přijeli kopyta, dle vyjádření hráčů, spokojenost panuje i s výsledky z posledních kol, takže ještě jednou díky, už jen Podolí a poté BAYERN CUP!

Branky: 3* Voty, 1* Marco, Hajnej

Sestava: Luky = Jura – Kubík – Vili = Hajnej – Voty – Týnka = Alexis ===) Johny – Marco - Fany – Kony 


úterý 11.4.2017 | Peter Bíro | Přečteno: 2188

Další články