Mladší žáci B (2012)

Ročník 2004: Vydařená odveta s Braníkem

Ročník 2004: Vydařená odveta s Braníkem
Dva dni po porážce s Braníkem, k nám zavítali jejich spoluhráči a čtyři kluci, kteří proti nám hráli i ve čtvrtek.
4:1
(1:1)
18.kolo v So 22.4.2017 12:30
Háje UMT
FC Háje
Braník B
Diváci: 0,

Komentář

V kabině jsme si řekli, co a jak chceme hrát, to se splnilo, až na jednu malou chybičku, kdy si Vili nepohlídal protihráče a opustil svůj prostor, sice myšlenka v zastavení kombinace a přečtení hry byla výborná, ale rychlost startu a vzdálenost již nevyhodnotil a otevřel místo pro soupeře. V zápase jsme si vyzkoušeli dvě rozestavení, kdy první sice bylo dobré, co se týče křídelní hry, ale bez většího efektu, v druhém poločase jsme přešli na druhé a měli jsme již všechny odražené míče a dostávali se do přečíslení. 

V zavazadlech nám dorazil i důraz, kterým jsme dominovali v zápase, dalo by se říci, že remízové utkání jsme zvládli lépe, než soupeř, díky rychlosti a soustředěnosti, jen nás mrzí, že stejný výkon nedokážeme podat pokaždé, jako v této soutěži, kdy i s týmy z vrchní poloviny hrajeme vyrovnaný zápasy, jen to chce přenést i do vyšší soutěže. 

Pochvala patří celému týmu, ale přeci dnes bych vypíchl i Kubíka, který v posledních zápasech chytl repre formu, výkon zadních řad stojí na něm a jak se vyspí na zápas, ještě by to chtělo, aby mluvil ze své pozice to vidí nejlépe, ale snad se ještě dočkáme. 

Takže díky za zvládnuté utkání v ošklivém zápase, takhle má vypadat výkon, příští týden nás čeká další těžké utkání, tentokrát s druhým týmem tabulky, kde chceme potvrdit jarní neporazitelnost v této soutěži a pokus dostat se do třetího místa, aspoň v jedné ze tří soutěží, které hrajeme, tím i navázat na poslední dva předešlé roky, kdy jsme byli 1, 2 a 3.

Branky: 2* Alexis, 1* Voty, Týnka

Sestava: Luky = Marco – Kubík – Vili = Hajnej – Voty – Týnka = Alexis ===) Johny – Jura – Kony – Juny 


sobota 22.4.2017 | Peter Bíro | Přečteno: 2256

Další články