Mladší žáci B (2012)

Ročník 2004: Vstřelili jsme 19 branek

Ročník 2004: Vstřelili jsme 19 branek
V rozlučkovém zápase na domácím hřišti ve hře 7+1, ale i s Maky, která se vrací do Slavie, jsme vyšli vstříc soupeři, který by se v sobotu nedal dohromady.
19:1
(11:0)
25.kolo v So 10.6.2017 12:30
Háje UMT
FC Háje
Union Strašnice
Diváci: 20,

Komentář

Tak jsme to dali místo tréninku, ale úroveň zápasu byla horší než trénink, pokud se týmy nedokáží dát dohromady, tak by neměli hrát soutěže, není možné vyjít vstříc soupeři a poté mu půjčovat ještě čtyři hráče, kdyby to bylo jednou, tak to pochopíme stane se, ale je to druhým rokem, a vysvětlovat některým hráčům, aby si oblékli dres jiného týmu není jednoduché, jediné pozitivum na tom je, že můžou odehrát téměř celé utkání bez střídání. 

I přes velký počet branek, to nebylo jednoznačné utkání, protivník byl ve vápně v sedmi hráčích, to se hraje těžko do plných, přesto jsme si našli prostor a dokázali do poločasu 11* udeřit, do druhé půle šel proti nám do brány Dimi, a dlouhou dobu kluky deptal zákroky, ale ani on nedokázal zabránit dalším brankám v síti protivníka, ke konci se trefila i Maky a rozloučila se gólově s Hájeckým dresem. 

Díky všem za turistický přístup k zápasu, který byl o ničem, doufám, že od příští sezóny nás takové zápasy nečekají.

Branky: 5* Kubík, 3* Fany, 3* Lego, 2* Voty, 1* Mára, Maky, Barča, Nosíno, Maty, Turbič/// Tyko

Sestava: Luky = Marco – Kubík – Vili = Turbič - Lego – Nosíno = Johny ==) Hajny – Jura – Maty – Barča – Fany - Voty - Maky

Za soupeře hráli ještě ==) Tyko – Kony – Juny – Dimo


sobota 10.6.2017 | Peter Bíro | Přečteno: 2655

Další články