Starší přípravka A (2013)

Ročník 2006: Vítězství nad Duklou JM

Ročník 2006: Vítězství nad Duklou JM
Minulou neděli nás čekalo místní derby s Duklou JM. Na podzim jsme odehráli skvělou první čtvrtinu a poté jsme se nechali přetlačit. Nyní jsme chtěli předvést dobrou hru po celý zápas.
13:12
(5:8)
20.kolo v Ne 4.6.2017 13:00
Háje UMT
FC Háje
Dukla JM
Diváci: 30,

Komentář

Na zápas nebyl delegovaný rozhodčí, jsem rád, že utkání proběhlo v bojovné, ale zároveň klidné atmosféře. Obě mužstva dala do zápasu všechno a na hřišti to bylo vidět.

K dramatickému scénáři, který nabídl celkem 25 branek přispělo i počasí, kdy doslova „padaly trakaře“. Kluci si s tím poradili výborně a počasí si díky zaujetí do hry ani snad nevšimli.

Mohli jsme přidat i mnohem více branek, jen nám chybělo rychlejší a přesnější řešení situací před brankou soupeře. Výborně nám opět vycházeli rohové kopy, kdy kluci již sami vycítí v jaký okamžik a kam naběhnout.

V závěru sezóny už nám v zápasech chybí taková lehkost, jako nás zdobila v prvních jarních zápasech. Dnes jsme to zvládli společně a hráči si zaslouží velikou pochvalu, neboť prokázali silnou vůli a chuť zvítězit.

Zápasu se zúčastnili: Domša, Goikoetxea, Hadraba, Holý, Lacko, Limberg, Konečný, Málek, Oráč, Pechanec, Stříbrský, Šilhánek, Štěpánek, Trnka, Zlatuška.


neděle 4.6.2017 | Jan Špinka | Přečteno: 1987

Další články