Starší přípravka B (2014)

Ročník 2007: Jízda na plný plyn proti Motorletu

Ročník 2007: Jízda na plný plyn proti Motorletu
Další zápas jsme odehráli na Motorletu, se kterým jsme většinu zápasů v minulosti prohráli.
22:16
(7:7)
12.kolo v So 8.4.2017 10:00
Motorlet UMT
Motorlet
FC Háje
Diváci: 0,

Komentář

Rozdělili jsme kluky na „lepší a ještě lepší partu, “ přičemž soupeř sestavil dva vyrovnané týmy. Od toho se také odvíjela celá hra. 

Zatímco na jednom hřišti jsme soupeře přehrávali jak individuálním, tak týmovým výkonem, na druhém hřišti jsme většinu času strávili na své vlastní půlce.
Ještě lepší partu s jedním náhradníkem jsem sledoval pouze po očku, ale slyšel jsem každého jednotlivce zhluboka vydýchávat na střídačce, takže vím, že zápas odjezdili tak, jak se sluší a patří. 

Lepší parta s dvěma náhradníky měla mít logicky více fyzických sil, a i zde kluci zápas odjezdili. Tuším, že poprvé u tohoto ročníku jsem s kluky nerotoval po všech postech, ale většinu zápasu každý z nich odehrál na svém oblíbeném postu. 

K tomu mě přinutila kvalita soupeře, který nás i při tom „ideálním“ rozestavení přehrával, takže mi přišlo vhodné, aby si každý vyzkoušel vyšší tempo zápasu na tom svém postu. A určitě dvojice Vojta B. a Sam se s tímto ulehčením dokázali soupeři vyrovnat, ostatním z toho fotbalového umu ještě něco chybí, aby mohli konkurovat komukoli.

Celkově opět těsná prohra, ale tu vem čert.  


sobota 8.4.2017 | Luboš Hovorka | Přečteno: 1821

Další články