Muži A

Muži A: Vybojované vítězství v Kolovratech

Muži A: Vybojované vítězství v Kolovratech
Hájecké áčko vyjelo ve 2. kole opět na hřiště soupeře, tentokrát do Kolovrat.
1:2
(1:1)
2.kolo v So 2.9.2017 17:00
Kolovraty T.
Sokol Kolovraty
FC Háje
Branky FC Háje: 16.Soucha,65.Dub. Diváci: 55,
Sestava FC Háje: Lačík-Šejnost,Dvořák,Sojka,Kloboučník-Rájecký(93.Hrubý),Grešnjakov,Soucha,Špinka-Dub(89.Veverka),Látal

Komentář

Na kolovratské trávě jsme nastoupili ke druhému utkání I. A třídy s cílem odvést si 3 body. Travnatý pažit byl po předešlém propršeném dnu velmi měkký, jinak ale v dobré kvalitě.

Úvod zápasu se více povedl domácím, kteří ze začátku měli dva zajímavé závary v našem vápnu. Svou šanci na první branku nevyužili, poté se hra začala vyrovnávat.

Dokázali jsme více podržet balón a dostávat se blíže k soupeřově brance. Již v 16 minutě vstřelil svůj druhý gól v sezóně Matěj Soucha, když po přihrávce proti noze trefil nechytatelně do pravého horního růžku.

Zápas to byl bojovný a nechybělo ani množství faulů na obou stranách. Domácí zkoušeli převážně překonávat naší obranu dlouhými nákopy na své rychlé útočníky, s tím si ale většinou naši obránci poradili. Velkou zbraní domácích byly standartní situace a po jedné z nich také padla vyrovnávací branka, když po hlavičkovém souboji v pokutovém území se míč dostal k hráči Kolovrat, který nikým nehlídaný tvrdou střelou vyrovnal na 1:1.

Za tohoto stavu se šlo také do kabin. Druhý poločas byl opět velmi bojovný a už se hrál spíše jednoduchý fotbal. My jsme hrozili hlavně po krajích, kdy na pravé straně aktivní Rájecký zatápěl kolovratské obraně, domácí nás trápili opět hlavně při standartkách. V 65. minutě jsme ale z rychlé akce udeřili, útočník Dub dostal přihrávku do vápna a přesnou střelou nám vrátil vedení, které jsme dokonce zápasu udrželi.

První výhra, první 3 body a v sobotu budeme chtít zvítězit v prvním domácím zápase.


sobota 2.9.2017 | Jan Špinka | Přečteno: 2782

Další články