Starší žáci A (2009)

Ročník 2003: Sérii vítězstvích zastavily až Satalice

Ročník 2003: Sérii vítězstvích zastavily až Satalice
Poslední zápas v Pražské soutěži jsme odehráli v Satalicích.
6:3
(5:3)
11.kolo v Ne 19.11.2017 13:00
Satalice UMT.
Satalice
FC Háje
Branky FC Háje: 1. Vlček, 12. Velyhan, 32. Šimánek. Diváci: 35,

Komentář

Hned v první minutě po našem útoku padla branka s přispěním domácího hráče 0-1. Bohužel velmi snadné vedení nás uspokojilo a další šanci jsme si deset minut nevytvořili, byli to naopak domácí, kteří po našich hrubkách v obraně stále více ohrožovali naší branku. V jedenácté minutě po dalším nedorozumění naší obrany s brankářem, to domácím vyšlo a bylo to 1-1. To nás trochu probudilo a hned za minutu po pěkném centru z křídla jsme opět vedli 1-2.

Obdržený gól domácí nakopl a proti naší odevzdané obraně, nebyl pro soupeře problém za pár minut vyrovnat 2-2. Od této chvíle jsme začali ztrácet skoro ve všem. Soupeř nám přidal za pět minut další branku na 3-2 a po pár minutách ještě jednu 4-2. Kluci to ještě nevzdali a hned za minutu to bylo 4-3. Jenže i soupeř, kterému jsme to velmi ulehčili, se také trefil na poločasových 5-3. Po přestávce jsme chtěli rychle dát kontaktní branku a šancí jsme na to měli v prvních dvaceti minutách hodně, ale bohužel už to byla z naší strany jedna veliká křeč. A aby toho nebylo málo tak v poslední minutě opět po hrozné chybě zadních řad a brankáře jsme dostali dárek na cestu domů 6-3.

Hodnocení: Totální selhání zadních řad vedlo k tomu, že jsme poprvé dostali tolik gólů. V celé sezóně jsme inkasovali pouze jednou, to vedlo k velikému uspokojení hráčů, kteří si mysleli, že se soupeř porazí sám. Je to veliká škoda, že hráči nedokáží udržet koncentrovanost do posledního zápasu. Hodně moc pod svůj průměr zahráli kluci, kteří by měli být tahouny mužstva. Je vidět že nás stále čeká spousta tvrdé práce a někteří si musí sami šáhnout do svědomí. Myslíme si, že od nás mají nastaveny podmínky hodně vysoko a proto musí obětovat a udělat něco navíc, tak aby dokázali, vyhrávat i zápasy v kterých se tolik herně nedaří. Půl sezóna je za námi a již začíná příprava na tu další. Všichni mají stejnou startovní čáru a je pouze na nich kdo bude vepředu a kdo vzadu. Do nové sezóny všem přejeme hlavně zdraví a dobré výkony.

Sestava: Pavel Chromec, Alim Mukhamedov, Lukáš Novotný, David Truong, Lukáš Panchartek, Lukáš Malec, Honza Šimánek, Kuba Benda, Matin Fales,, Ondra Beneš , Vojta Uhlíř, Alex Velyhan, Míša Pokorný, Honza Schöbl, Sendi Murk.


neděle 19.11.2017 | Josef Kostka | Přečteno: 2562

Další články