Starší žáci B (2010)

Ročník 2004: Ve Varech rozhodly až pokutové kopy

Ročník 2004: Ve Varech rozhodly až pokutové kopy
V týdnu jsme měli poradu na klubu, kde zaznělo, že bych si přál mít, jako trenér aspoň na jeden zápas všechny nejsilnější hráče ve formě, ale hlavně zdravotně fit.
2:4pen
(1:1)
10.kolo v So 14.10.2017 11:45
Karlovy Vary - Drahovice
Karlovy Vary
FC Háje
Branky FC Háje: 68. Votoček. Diváci: 50,

Komentář

Bohužel to se nám nepovedlo ani tento týden, kdy k marodům díky neopatrnosti ve škole přibyl i Vili, když přičtu, že některé opory pro nemoc ani netrénovali, tak se divíme v bodový export ze hřiště Varů. Při příjezdu na stadion jsme se zhrozili terénu, buď jsme měli možnost hrát na kluzišti v podobě nevyhovující UMT, nebo na bahýnko, jelikož jsme jeli do lázeňského města zvolili jsme bahenní koupel, to jsme ještě nevěděli, co hráče čeká v zázemí šaten, protože tam by se nesprchovala ani čuňata, trochu smutná zkušenost v divizi, že je možné mít k zápasům takové podmínky.

Do první půle jsme nastoupili koncentrovaně, vytvořili si úvodní tlak, kde jsme mohli po standartních situacích několikrát skórovat, bohužel jsme trefovali pouze tyč, nebo břevna. Po chvíli i soupeř zahrozil, ale David se vyznamenal, během první půle to byla na jedné straně spíše bitva, kdo neuklouzne na bahně podél lajny, tudíž se hra odehrávala pouze po jedné straně, i přes velký počet šancí jsme nedokázali dát úvodní branku a uklidnit se, bohužel se na gól strašně moc nadřeme, do druhé půle jsme udělali změnu a nasadili čerstvou krev, jenže jsme inkasovali ze standartní situace, kdy byl faulován náš hráč ve vápně při bránění, ale nepískalo se, hlavně situace, díky které kopali domácí, tak trochu smrděla. 

Od chvíle, kdy jsme inkasovali, jsme šli postupně do většího a většího rizika, cílem bylo minimálně vyrovnat, náš tlak se stupňoval, ale branky nepřicházeli, až do 68. minuty, kdy těsně za půlkou byl faulován Franta a rozhodčí to výjimečně písknul s vědomím, že je to na půlce. K míči se postavil Voty, ostatní hráči se natlačili do vápna, kde udělali chaos, Jura netrefil, což zmátlo brankáře, který skočil a jen se díval, jak míč zapadá k druhé tyči. Následně jsme se zatáhli a minutu jsme si počkali na penaltový rozstřel, na který jsme si věřili.

Na první střelu si věřil Jura, proměnil výborně, druhá Voty o něm platí to samé, v bráně dvakrát poslali Davida na párek, při třetím pokusu to Tom trefil mizerně, ale záchrana přišla, David vystihl směr a lapil pokus soupeře, pak šel Maty se štěstím pod padajícím brankářem, ten nejlepší zákrok zápasu si nechal David na čtvrtou penaltu, kdy už skočil do druhé strany, ale ještě stačil špičkou nohy vykopnout míč mimo bránu, v tuto chvíli to záleželo na Turbim, zdali ji promění, tak je konec a ten se nemýlil, díky za odpracovaný výkon proti houževnatému soupeři, který hrál ve dvanácti lidech na hřišti.

Sestava: David = Kačena (36. Hajnej) – Franta (68. Dimo) – Voty – Luky (57. Maty) – Matyas (36. Lego) = Turbič – Mára – Týnka (48. Jura) – Tomík = Alexis (63. Juny)

Fotogalerie:https://www.facebook.com/pg/FC.Haje04.mujmail.cz/photos/?tab=album&album_id=1681969855149118


sobota 14.10.2017 | Peter Bíro | Přečteno: 2851

Další články