Starší žáci B (2010)

Ročník 2004: Zlepšená hra na vítězství nestačila

Ročník 2004: Zlepšená hra na vítězství nestačila
V sobotním ránu, že by se dala mlha krájet, jsme přicházeli na domácí hřiště s tím, že předvedeme mnohem lepší výkon, než v minulém kole.
1:2
(1:1)
7.kolo v So 21.10.2017 08:30
Háje UMT.
FC Háje
Tempo
Branky FC Háje: 29. Horník . Diváci: 10,

Komentář

To se nám dařilo, výsledek je jedna věc, ale předvedená hra byla diametrálně odlišná, to že jsme během první dvacetiminutovky trefili třikrát břevno je smůla. S porovnáním ze zápasu z minulého týdne jsme měli mnohem více šancí, jenže naše zakončení je žalostné, když můžeme střílet, tak volíme přihrávku a naopak. První branku jsme inkasovali po první šanci soupeře, do té doby jsme měli tři možnosti na branku, včetně břevna Votyho a Týnky. Po ojedinělé šanci hostů v první půli, jsme řešili příliš sebevědomě jednu situaci, Zidanovka je úžasná, ale musí si hráč uvědomit, že pokud je v danou chvíli posledním, tak je to příliš vysoké riziko, ale i tak šlo ještě šanci zamezit, bohužel, jak Voty i Vili nedoskočili, poté Lukymu k vyboxování chybělo kousek a dorážející hráč již byl sám. 

Hráči to nezabalili a zamkli soupeře na jeho půlce, bohužel z tlaku jsme neproměnili žádnou šanci, chybělo nám více štěstíčka v zakončení, ale opakovala se situace z Varů, kdy Frantu okopávali, jako brambory a po delším váhání to rozhodčí pískl, Voty rozehrál standartní situaci, kde na konci nespal Lego a umístil centr do brány. Od této chvíle jsme měli ještě nějaké možnosti, bohužel po prostřídání bylo vidět, že někteří nestíhají rychlost, tam musí přidat, je jedno kde nastoupím na postu, ale pokud dostanu i taktický úkol, tak si ho musím splnit.

Na tréninku jsme si říkali, že musíme zrychlit hru, v určitých pasážích to je vidět, ale bohužel i díky nemocem nebo zraněným se ne vždy sejdeme v počtu, který bychom si jako trenéři představovali, o to je horší se vůbec připravit, když ze základní sestavy máte půlku kádru na tréninku a ostatní se sehrávají v zápase po delším odpočinku. Podzim slouží na sehrání a vyzkoušení si určitých alternativ, kde, kdo by mohl hrát, ale zároveň to není o tom, že při zkoušení se na to někteří vyprdnou. 

Je vidět, jak moc chtějí někteří hrát, že neřeknou o zranění, které je evidentně limituje v zápase, jenže poté nestíhají pohybově, oslabují tím tým, před každým zápasem se ptáme na stav, pokud nastoupím do zápasu, musím být ready podat výkon, pokud je to něco vážnějšího, tak si hlavně ubližuje hráč sám, to že udělá pár chyb, nebo něco nestihne budiž, ale může si přivodit něco horšího a za to žádná hra nestojí. Při druhé brance jsme zaspali, co se týká ofsajdového postavení, kdy dva hráči vystoupili, ale jeden se tam bohužel zapomněl. Nyní máme dva týdny v této soutěži volno i díky tomu, že Modřany svůj tým odhlásili, ale i tak některé čekají PU, kde se mohou nadále ukázat. 

Sestava: Luky = Kačer – Franta – Voty – Vili – Matyas = Hajnej – Týnka – Mára – Turbič = Alex - Střídající: Lego – David – Maty – Johny - Kubajs

Fotogalerie:https://www.facebook.com/pg/FC.Haje04.mujmail.cz/photos/?tab=album&album_id=1688352297844207


sobota 21.10.2017 | Peter Bíro | Přečteno: 2028

Další články