Mladší žáci A (2011)

Ročník 2005: Remíza na Vítkově

Ročník 2005: Remíza na Vítkově
V neděli jsme nastoupili v lize již k 5. zápasu, tentokrát nás čekal tradiční pražský tým Viktoria Žižkov. Od rána silně pršelo a během zápasu se počasí nezměnilo, terén byl tedy pro obě mužstva náročnější.
2:2
(1:1)
9.kolo v Ne 8.10.2017 13:45
Vítkov T.
FK Viktoria Žižkov
FC Háje
Branky FC Háje: Prachař, Černý. Diváci: 55,

Komentář

Vstup do utkání se nám povedl, měli jsme dobrý pohyb a včas jsme dostupovali soupeře. Vytvořili jsme si pár zajímavých příležitostí, tou nejlepší byl samostatný nájezd Filipa Šťastného, kterému bohužel po kličce na brankáře míč odskočil daleko od nohy.

Po těchto šancích se osmělila i Viktorka a po jednom z rychlých brejků vstřelila úvodní branku zápasu. Nás tato branka zaskočila a soupeř měl od té doby na hřišti převahu, neboť nám zmizel pohyb a často jsme kazili.

O pauze jsme si hru po inkasované brance vysvětli a chtěli jsme se vrátit k hernímu projevu z prvních minut zápasu. To se nám povedlo, druhá třetina byla z naší strany nejlepší. Nejenže jsme otočili stav zápasu v náš prospěch díky dvěma vstřeleným brankám, ale hráli jsme kompaktně a velmi konstruktivně a hlavně s chutí.

Do třetí třetiny byl cíl jasný, zkusit přidat další branku a tím zápas rozhodnout. V první polovině poslední třetiny jsme k tomu příležitosti měli, bohužel jsme je neproměnili. Domácí nás od druhé poloviny začali přehrávat, hlavně svým důrazem a lepším pohybem. Odměnou jim byla vyrovnávací branka na 2:2. Poté měla obě mužstva ještě menší příležitosti, ale ke vstřelení branky to nevedlo.

Všem nám zatrnulo v poslední minutě, kdy Viktorka kopala roh a míč prošel po zemi přes celé naše vápno a domácí útočník naštěstí neskóroval. Dnes jsme měli na to odvést si z Vítkova tři body, ale také se mohlo stát, že jsme nemuseli získat ani bod, tudíž remízu bereme a těšíme se na další týden, kdy se budeme opět pokoušet předvést dobrý výkon.

Zápasu se zúčastnili: Francl, Klymskyj, Kolář, Lelkes, Maršák, Nykyforuk, Prachař, Pokorný, Schrojf Vašek, Šťastný, Veselý, Větrovec, Černý, Konečný


neděle 8.10.2017 | Jan Špinka | Přečteno: 2373

Další články