Mladší žáci B (2012)

Ročník 05/06: S góly přichází vítězství

Ročník 05/06: S góly přichází vítězství
V sobotním slunném počasí jsme, na náš další venkovní zápas, přicestovali na hřiště Junioru Praha. Krátké hřiště slibovalo spoustu soubojů a hodně útočný fotbal.
0:12
(0:6)
3.kolo v So 23.9.2017 09:00
V Úžlabině UMT.
Junior
FC Háje
Branky FC Háje: 4.,6.,29. Zlatuška, 17.,40., Oráč, 32.,43. Stříbrský, 34. Černý, 45.,60. Trnka, 51. Bartoš, 65. Lelkes. Diváci: 35,

Komentář

I přes vysoké skóre se o jednoduchý zápas vůbec nejednalo. Soupeř hrál hodně tvrdě a často se i dopouštěl faulů, takže hned zkraje zápasu byla hra častokrát přerušovaná a kouskovaná. Před zápasem mi navíc hráči přišli unavení, naštěstí nás včas probral hvizd rozhodčího a do zápasu jsme vstoupili opravdu ve velkém stylu a už po 6 minutách jsme vedli o dvě branky a ty nám dodaly sebedůvěru, která nám často v předchozích zápasech chyběla.

Najednou nás bylo plné hřiště a v dalších minutách jsme měli spoustu šancí náskok navýšit, naše útoky ale často končily na hranici soupeřova vápna, takže když to nešlo z vápna, ujala se parádní rána z dálky, kterou vyslal Míša. Soupeř neustále hrozil rychlými brejky, ale dokázali jsme se s nimi skvěle vracet a hned zakládat protiútok.

Chyběla mi jen lepší komunikace, což bylo i tím, že někteří hráči spolu hráli snad poprvé, ale skvěle bylo, jak jejich výkon narostl ve spolupráci se zkušenějšími hráči.

Po zápase panovala v šatně výborná nálada. Věřím, že tohle byl ten zápas, který kluci potřebovali, výborným týmovým výkonem dokázali zvítězit. 

Zápasu se zúčastnili: Bartoš David, Brunovský, Černý, Lelkes, Oráč, Stříbrský, Šilhánek, Trnka, Zlatník, Zlatuška, Žáček


sobota 23.9.2017 | Vladislav Volf | Přečteno: 1607

Další články