Mladší žáci B (2012)

Ročník 05/06: Nepovedené utkání s ČAFC

Ročník 05/06: Nepovedené utkání s ČAFC
Dnešní výkon byl asi to nejhorší, co jsem od spojených ročníků 2005 a 2006 viděl. Sestava nebyla špatná a naše očekávání vyrovnané hry vzalo rychle za své.
0:13
(0:7)
6.kolo v So 14.10.2017 12:30
Háje UMT.
FC Háje
ČAFC
Diváci: 40,

Komentář

Již před zápasem se neslo kabinou, proč hraje tenhle a proč tu není tady ten a další podobné narážky. Paradoxně ti kluci, kteří nejvíc láteřili, že tam není zrovna jejich kamarád, na hřišti nepředvedli to, na co mají. Ostatně hra celého týmu byla souborem nepřesností, nesouhry a nezájmu o hru a o samotný výsledek. U všech míčů jsme byli pozdě a pokud už jsme se náhodou k míči dostali, tak naše akce skončily většinou ještě před půlicí čárou. Naše hra postrádala snad všechno, co k fotbalu patří. 

Nahrávky jsme za celý zápas téměř neviděly. Na bránu jsme vystřelili asi třikrát, ale místo střely se spíše jednalo o nahrávku brankáři soupeře, který se v brance zjevně nudil a proto se raději zapojil do útoku svého týmu. Mohl být v klidu, od nás se žádného ohrožení nedočkal.

Začátkem druhé poloviny jsme museli stát u naší brány a kluky neustále upozorňovat, že si mají hráče obsadit, při náběhu jsme i tak zůstali stát a v klidu jsme pozorovali, jak se hraje fotbal. 

Na dosud odehraných, a to i prohraných zápasech se vždy našlo pár pozitiv, které šly pochválit. Dnešní zápas byl ovšem výjimkou. Ať už to vezmeme od hry brankáře, kdy Michal udělal několik zbytečných chyb, přes obranu, která nedokázala odstavit protihráče od balonu, přes záložní řadu, kde si kluci nedokázali nahrát a jenom se pokoušeli hrát sami na sebe bez podpoření obrany až k nefunkčním útočníkům, kteří nedokázali zakončit a vlastně se ani dostat k ohrožení soupeřovi branky.

U většiny kluků byl vidět evidentní nezájem s předvedou hrou cokoliv udělat, chyběl větší pohyb při hře bez míče a celkový nezájem o výsledek. Chyběl důraz, kvalita na míči i bez míče.

Celkový nezájem většiny hráčů byl vidět i v pozápasovém hodnocení. V šatně jsme seděli celkem dlouho a rozebírali náš výkon. David Brunovský s Alexem si místo rozboru raději hráli se svítícím náramkem a výborně se u toho bavili a asi jim ani moc nevadilo, že jsme dostali naloženo. Bohužel bez zodpovědného přístupu všech hráčů nebudeme zápasy vyhrávat.

Závěrem chci poděkovat rodičům, kteří kluky povzbuzovali po celý zápas.

Zápasu se zúčastnili: Bartoš David, Brunovský, Kupec, Knot, Matějka, Mathouchanh, Moravec, Stříbrský, Šilhánek, Zlatník, Zlatuška


sobota 14.10.2017 | Karel Moravec | Přečteno: 1700

Další články