Starší přípravka A (2013)

Ročník 2007: Po houbách přišlo vítězství

Ročník 2007: Po houbách přišlo vítězství
V neděli po prodlouženém svátečním víkendu nás čekal domácí zápas s Admirou.
14:10
(7:5)
4.kolo v Ne 1.10.2017 15:15
Háje UMT.
FC Háje
Admira
Diváci: 40,

Komentář

Všichni kluci se stačili včas a zdrávi seběhnout z lesů po celé republice a spolu s rodiči, chlubícími se navzájem svými houbařskými úlovky, se těšili na úspěchy tentokráte fotbalové. A nutno říci, že jim krátká prázdninová přestávka evidentně prospěla.

Hodnocení se bude tentokráte týkat druhého hřiště. Od samého počátku se hrál oboustranně otevřený, útočný fotbal. Kluci hráli s velkým nasazením a chutí, což na tomto hřišti v minulosti nebývalo vždycky zvykem. Je vidět, že si pomalu začínají zvykat i na nové rozestavení. Bohužel ale, soupeř dokázal potrestat jakoukoliv naší chybu směrem dozadu, a tak jsme ještě deset minut před koncem prohrávali o 3 góly. 

Kluci ale zaslouží velkou pochvalu za příkladnou bojovnost, pomocí které se jim nakonec podařilo jejich zápas dotáhnout k remíze. A protože jejich kamarádi na prvním hřišti soupeře o pár gólů předčili, mohli jsme opět slavit celkové vítězství. V soutěži Elite tak zůstáváme v letošním ročníku i nadále stoprocentní.

Zápasu se zúčastnili: Dib, Hofman, Chodora, Janováč, Plichta, Seitl, Sita, Svoboda, Tuček, Valečka, Šesták, Novotný, Pergl, Schnaiberg, Cimr, Bočan.


neděle 1.10.2017 | Jaroslav Kuneš | Přečteno: 3116

Další články