Mladší přípravka A (2015)

Ročník 2009: Vítězné pokřtění nových dresů

Ročník 2009: Vítězné pokřtění nových dresů
V sobotu po obědě si i zbytek hájeckých 2009 poprvé mohl zahrát mistrovský zápas na hájecké trávě. A co víc! Kluci se poprvé mohli ukázat v nových dresech. Dresy byly pokřtěny, jak se patří parádním, bojovným a technickým výkonem a navrch jsme se mohli pokochat více než třiceti brankami.
32:26
(19:12)
2.kolo v So 16.9.2017 13:30
Háje T.
FC Háje
FA Praha
Diváci: 56,

Komentář

Na všech hájeckých bylo od začátku zápasu vidět, že chtějí dát co nejvíc branek. Toto nadšení do hry nám dělá čím dál větší radost. Už jen zřídkakdy a jen u pár jedinců vidíme po obdrženém gólu slzy či rozhořčené grimasy. Naopak čím dál častěji můžeme vidět, jak po obdrženém gólu někdo z kluků rychle bere míč a upaluje s ním na půlku, aby mohl rychle rozehrát a gólem vše soupeřovi, jak se patří, oplatit. Spolu s nadšením bych vyzdvihl obsazování. 

Na to, že kluci se zlepšují v kombinaci a kličkách, už příliš nepoukazuji, protože v tom není problém už pár zápasů. Ale v obsazování jsme minulý víkend nebyli nejsilnější, a proto je důležité, že se to v tomto zápase zlepšilo. Jako poslední plus zápasu napíšu hru brankařů. Bylo vidět, že ve chvíli, kdy brankář hrál těsně za zadními útočníky, nedostával se prakticky soupeř z vlastní poloviny hřiště. A to je přesně to, čeho chceme docílit. 

Dokonce se naši brankáři dostali i párkrát do zakončení. Sice jsme dostali pár gólů skoro přes celé hřiště, ale to rozhodně nejsou góly, ze kterých bychom si trhali vlasy nebo za ně kluky kárali.

Jak vysoké bylo většinu zápasu nadšení pro útočení, tak nízké bylo občas nadšení k bránění. Několikrát se stalo, že se kluci vůbec nevrátili a nepomohli tak brankáři, který na to zůstal úplně sám. To je asi největší a v podstatě jediná výtka, kterou bych měl. Naštěstí jsme tyto obdržené branky napravili brankami vstřelenými. 😊

Zápasu se zúčastnili: Vojta Sailer, Jaroslav Votípka, Daniel Adamec, Viktor Dovhanych, Michael Holý, Tomáš Jiskra, Jan Pitro, Mikuláš Juráček, Tomáš Kubík, Marek Kulhánek, Jan Moravec, Josef Vančura


sobota 16.9.2017 | Mikuláš Zbořil | Přečteno: 2604

Další články