Mladší přípravka A (2015)

Ročník 2009: Smolné branky s Motorletem

Ročník 2009: Smolné branky s Motorletem
O minulém víkendu jsme zavítali na hřiště Motorletu.
33:13
(19:6)
3.kolo v So 23.9.2017 09:00
MOTORLET UMT.
Motorlet
FC Háje
Diváci: 50,

Komentář

Hřiště trenéra Pavla:

Na Motorlet jsme rozhodně nepřijeli jako favorité, o to víc jsme ale mohli překvapit. Před zápasem panovala dobrá nálada a lehká nekázeň, to k tomu ale patří. Do zápasu se kluci vrhli s vervou a odehráli slušnou první čtvrtinu. Bohužel v dalších čtvrtinách přišly nešťastné chyby v bráně a bylo vidět, že některé kluky to zlomilo.

Začali vidět soupeře silnějšího, než kterým byl. Někteří jedinci občas jen tak stáli, sledovali hru a zareagovali až po napomenutí. Abych jen nekritizoval - Byli zde i kluci, kteří opravdu makali až do konce, a dokonce pobízeli ostatní k lepším výkonům, což je podle mě vrchol sportovní morálky. Bylo vidět, že kluky to opravdu inspirovalo a začali bojovat.

Pak ale vždy přišel smolný gól a kluky bylo nutno zase usměrňovat. S papírově silnějším soupeřem jsme po technické stránce drželi krok. Bohužel chyby v bráně a duchem nepřítomnost udělaly své. Výsledek nás mrzí, ale poučíme se a příště to soupeři ukážeme!   

Hřiště trenéra Lukáše:

Než se stihli kluci rozkoukat a pořádně probrat, zjistili, že Motorlet nedá nic zadarmo. Začátky čtvrtin jsme zaostávali aktivitou, možná i samotnou soustředěností a v obsazování, které nám zatím dělá největší problémy. Ale všechno se průběhem hry vyrovnalo. Kluci začali být více aktivní, zlepšila se rozehrávka a viděli jsme několik hezkých akcí zakončených gólem.

Co je nutno pochválit je hra gólmana, která má vzestupnou tendenci a myslím si, že kluci do sebe pomaličku začínají dostávat správné návyky, i když jsme z toho párkrát inkasovali.

Zápasu se zúčastnili: Adamec, Votípka, Vančura, Valo, Sršeň, Sajler, Mrzena, Moravec, Dovhanyč, Fiala, Holý, Jeřábek, Jiskra, Juráček Mikuláš, Juráček Marek, Kulhánek, Laube, Lisner, Pitro.


sobota 23.9.2017 | Pavel Rašplička, Lukáš Feňa | Přečteno: 1881

Další články