Mladší přípravka B (2016)

Ročník 2010: Fanoušci nás ženou kupředu

Ročník 2010: Fanoušci nás ženou kupředu
V sobotu jsme se vydali k dalšímu zápasu na hřiště Motorletu.
25:27
(12:13)
3.kolo v So 23.9.2017 09:00
MOTORLET UMT.
Motorlet
FC Háje
Diváci: 30,

Komentář

Hřiště trenéra Míry 

V první čtvrtině nám chvíli trvalo než jsme se dostali do tempa a začali se soupeřem držet krok. O přestávce jsme se navzájem s druhou polovinou povzbudili a do druhé čtvrtiny jsme vlítli. Kluci rychleji reagovali při rozehrávce a stejně tak přepínali z útočné na obranou fázi. Předváděli jsme dobrý týmový výkon se spoustou nahrávek, bohužel občas na úkor kliček, kterých, ale i tak nebylo málo. Góly padaly na obou stranách hojně, ale co nám oproti soupeři stálo v zádech byli naši fanoušci/rodičové, kteří byli neskuteční.

Nevím kdo to začal první, ale kluci se podporovali a burcovali na hřišti do toho "kotlík" fanoušků a i já se pozvolna proměnil z trenéra na fanouška. Všichni jsme se nechali strhnout a to soupeř nemohl ustát a nic nám tak nebránilo v cestě k dalšímu vítězství. 😊

Hřiště trenéra Kuby

Na druhém hřišti jsme mohli vidět spíše bojovný fotbal. Snažili jsme se hrát kombinačně, několikrát jsme viděli krásné otočení hry na druhou stranu hřiště nebo centry před bránu. I když jsme neměli na střídání, kluci zvládli celou dobu bojovat o každý balon. Společně útočili i bránili celý zápas. Dnes všichni předvedli parádní výkon a zaslouženě vyhráli celý zápas. 

Zápasu se zúčastnili: Dufek, Ehrenberger, Erdinger, Malata, Martínek, Oráč, Pechar, Petrák, Prachař, Trnka, Valeš, Vondrouš, Zdeněk.


sobota 23.9.2017 | M. Navara, J. Kloboučník | Přečteno: 2037

Další články