Mladší přípravka A (2015)

Ročník 2009: Nevydařený zápas s Řeporyjemi

Ročník 2009: Nevydařený zápas s Řeporyjemi
Nevím, zda to bylo počasím, které jako by bylo stvořené pro „povalovací“ den, nebo jen nešťastnou náhodou, ale tuto neděli jsme proti Řeporyjím předvedli velmi unavený výkon.
2:16
(0:6)
3.kolo v Ne 24.9.2017 14:45
Háje T.
FC Háje
Řeporyje
Diváci: 30,

Komentář

Pozitivně se asi dá hodnotit především začátek první čtvrtiny, poté jako bychom vypnuli a už nebyli schopni se znovu nastartovat.

Jak jsem již napsal, vstup do zápasu se nám podařil. Kluci parádně makali, napadali a obsazovali. Odměnou jim bylo množství šancí, které jsme však nedokázali proměnit. Bohužel po přibližně prvních deseti minutách počáteční nadšení opadlo a z kluků jako by nenávratně vyprchala veškerá energie.

Pravdou je, že soupeř byl hodně silový. Vyznával hru, která obsahovala mnoho fyzických a hlavičkových soubojů, což se v tomhle věku vidí málokdy. Avšak první desetiminutovka ukázala, že si s tím naši kluci dokáží poradit. O to víc mrzí zbytek zápasu, ve kterém bohužel soupeř dominoval a zaslouženě zvítězil.

Nesmíme však věšet hlavy, musíme být pozitivní. Prvních deset minut ukázalo, že draví umíme být dostatečně. Především takový Mates lítal nahoru dolů. Jáchym během zápasu ukázal několikrát parádní přehled a suprově nahrával. A takový Kubík snad jako jediný nevzdal ani jeden souboj. I na nepodařeném zápase se dají najít pozitivní stránky hry. Poučíme se z našich chyb a budeme vyhlížet snad už jen a jen lepší výkony.

Zápasu se zúčastnili: Jáchym Novotný, Matěj Mrzena, Martin Laube, Ondřej Martinec, Lukáš Ulrych, Jakub Kratěk


neděle 24.9.2017 | Mikuláš Zbořil | Přečteno: 2417

Další články