Mladší přípravka A (2015)

Ročník 2009: Náročný sobotní zápas

Ročník 2009: Náročný sobotní zápas
Sobotního krásného rána jsme se po delší době sešli na hřišti v Schulhoffově ulici. V posledních dnech se ustálilo krásné počasí, a tak na kluky a rodiče čekalo krásné fotbalové dopoledne.
6:18
(2:7)
6.kolo v So 14.10.2017 09:00
Schulhoffova UMT.
FC Háje
Lochkov
Diváci: 30,

Komentář

Zápas však nebyl vůbec jednoduchý. Soupeř byl velmi důrazný v osobních soubojích a nám leckdy scházela ta správná dravost. Co však bylo pozitivní, byl pohyb bez balonu. Dařilo se nám vyvarovat neustále zmiňovaných chumlů a i nabíhání si do volného prostoru bylo převážně dobré. S obsazováním už to nebylo tak slavné, ale to tak bývá, že ty obranné stránky fotbalu jsou méně populární. 

Překvapením však bylo, že naše práce s balonkem nebyla tak kvalitní, jak jsme zvyklí, a různé kličky nebyly tak časté. Většinou toto bývá naší největší předností a v sobotu po dlouhé době jsme v tomto ohledu lehce zaostávali. I tak jsme mohli vidět pár pohledných gólových akcí po pěkné kombinaci.

I přes větší počet obdržených branek nemohu zápas hodnotit negativně. Mnoho gólů jsme dostali způsobem, který kluci vlastně neznají, tudíž je nemohu za neubránění těchto situací kárat. Příkladem může být gól hlavou po vhozeném autu přímo před naši bránu… Hlavní je, že kluky toto neotrávilo a po celou dobu zápasu měli chuť hrát a střílet góly.


sobota 14.10.2017 | Mikuláš Zbořil | Přečteno: 1929

Další články