Starší žáci B (2010)

Ročník 2004: Přátelské utkání - Slavia dívky

Ročník 2004: Přátelské utkání - Slavia dívky
V posledním tréninku před prázdniny, jsme odehráli modelové utkání se Slávií, která přijela s mixem hráček 04 a mladší.
20:0
(11:0)
v St 25.10.2017 15:30
Háje UMT
FC Háje
Slavia dívky
Diváci: 0,

Komentář

Holky se teprve seznamují s velkým hřištěm, i přes velký rozdíl ve skóre holky bojovaly až do konce, a to se cení. Cílem bylo si z dokonalit první dotek s míčem a následným pohybem, ne vždy to bylo maximálně na tři doteky a posunutí si do pohybu, či přípravy k zakončení, na tomto bodu budeme muset pracovat, to samé platí i o slabší noze, protože nejde přeci o to, jestli jsem pravák nebo levák, ale z vápna by měl umět každý vystřelit oběma a zakončit hlavou. 

To bohužel často nevidíme a okrádáme se mnohdy o pocit ze vstřelené branky. K vidění bylo spousta hezkých akcí po rychlé kombinaci, kdy jsme měli dostatek času si to i připravit, teď bychom si to vše přáli vidět v mnohem rychlejším provedení pod větším tlakem. Pozitivní je, že v tuto chvíli až na dva hráče zažili všichni pocit, jaké je to vstřelit branku. Co chybělo v utkání, ještě větší počet náběhů za obranu, stále tam jsou pasáže, kdy stojíme, koukáme, co druhý vymyslí místo toho, abychom mu svým pohybem pomohli otevřít a zaměstnat více obranu, chcete často zapojit hlavu, místo chodidel a očí a tiše fandit, fotbal je týmová hra, kdy se jí musí účastnit každý na hřišti, dokud to více hráčů nepochopí, budeme vždy o krok zpátky před soupeři, pozitiva z dnešního zápasu jsou – pocit z výhry, ale s nohama na zemi, někteří i přes velký počet šancí v předešlých zápasech mohli dát ruce nad hlavu, větší prostor pro hráče, kteří hru ještě úplně nechápou. 

Mínusy – někteří musí zabrat na důrazu a síle v soubojích, ale i obratnosti, není možné, aby je protihráčky odstavily od míče bez větší snahy, pokud mám náskok k míči, tak musím ještě přidat, ne si říkat, v pohodě v suchém triku, pokud v tréninku, či v modelovém utkání dáš do toho 120 %, tak je jen otázka času, kdy to bude vidět i na hřišti v ostrém tempu. Slečnám děkujeme za zápas, je teprve čeká velké hřiště, my bychom již měli být dávno mnohem dále ve vnímání hry, co se týče herních dovedností jednotlivce či organizace týmu. 

Sestava: Luky = Juny – Vili (36. Kubajs) – Dimo = Matyas (36. Fany) – Týnka (36. Jura) – Mára (36. David) – Hajnej (36. Ruby) = Franta (36. Lego) – Alex (36. Maty) – Turbič (36. Johny)

Fotogalerie:https://www.facebook.com/pg/FC.Haje04.mujmail.cz/photos/?tab=album&album_id=1692521974093906


středa 25.10.2017 | Peter Bíro | Přečteno: 2677

Další články