Mladší žáci B (2012)

Ročník 2006: Skvělý vstup do ligy

Ročník 2006: Skvělý vstup do ligy
V sobotu 10.3. jsme týmovém autobusem vyrazili k prvnímu jarnímu kolu žákovské ligy.
3:12
(0:8)
14.kolo v So 10.3.2018 10:00
Brozany UMT
Litoměřicko
FC Háje
Diváci: 30,

Komentář

Na úvod jarní části soutěže nás čekalo Litoměřicko, které jsme po vyrovnaném zápase dokázali na podzim doma porazit. Po velmi dobré zimní přípravě jsme cítili, že máme na to v zápase zvítězit a zahájit tak druhou půlku ligy vítězstvím. I nás trochu zasáhla chřipková epidemie, proto jsme k utkání nominovali i dva kluky z ročníku 2007, kteří s námi na podzim už také něco odehráli a v sobotním zápase nám moc pomohli. Například Ráďa Chodora se "utrhl ze řetězů" a vstřelil 4 branky.

Během posledního měsíce udělali kluci velký posun v ovládání míče, odskakování spoluhráči a v celkovém pohybu po hřišti. Jsem rád, že přesně tyto aspekty hry se promítly v sobotním zápase. Od úvodu jsme převzali iniciativu a drželi hodně míč. Soupeř během dvou třetin hrozil jen z rychlých protiútoků, kde využíval hlavně svého rychlého útočníka. Toho naše obrana dokázala, až na pár situací eliminovat. 

Samozřejmě nám pomohly rychle vstřelené branky, které nám ještě více zvedli sebevědomí a následně jsme odehráli jeden z nejlepších zápasů. Věřili jsme si 1 na 1, spolupracovali jsme, výborně roztahovali hru do stran a výsledkem byly krásné akce, průnikové nahrávky, střely a 12 vstřelených branek. Ve třetí třetině oběma týmům začaly docházet síly a na přesnosti přihrávek to bylo znát, neustále jsme se však snažili o vstřelení dalších branek. 

V sobotu předvedli všichni kluci skvělý výkon, pozitivní je hlavně předvedená hra a velký počet gólů. 

Zápasu se zúčastnili: Hadraba, Chodora, Kubánek, Klikar, Konečný, Lacko, Málek, Pechanec, Slavík, Sobotka, Šilhánek, Trnka.


sobota 10.3.2018 | Jan Špinka | Přečteno: 2442

Další články