Starší žáci A (2009)

Ročník 2003: Zápas s lídrem tabulky

Ročník 2003: Zápas s lídrem tabulky
Domácí zápas s vedoucím týmem měl výbornou úroveň.
0:3
(0:0)
14.kolo v So 7.4.2018 12:30
Háje UMT
FC Háje
Ústí nad Labem
Diváci: 50,

Komentář

Od začátku se hrálo rychle a důrazně. Vyložených šancí moc k vidění nebylo, protože obě obrany si počínali velice dobře a útočníci se do šancí probíjeli pouze ojediněle. Chybu neudělal první poločas nikdo a tak největší atrakcí byl požár vedlejšího lesíka, který vypadal velice nebezpečně. 

Poločas utkání skončil 0-0. Ve druhé půli jsme chtěli zápas rozhodnout v náš prospěch a střídající hráči nám hru hodně oživili. První desetiminutovka patřila nám a měli jsme tam jednu stoprocentní šanci, bohužel bez efektu. Poté si zadní řady vybrali chvilku nepozornosti a soupeř šel do vedení 0-1. Za tohoto stavu jsme se snažili o vyrovnání, ale zakončení bylo nepřesné, nebo ho zastavila tyč. A jak již to bývá tak při zvýšené aktivitě dopředu, se občas zapomene na zadní vrátka. Soupeř po našich hrubkách v závěru zápasu pojistil své vítězství dvěma góly, které jsme mu doslova darovali na zlatém podnose 0-3.

Hodnocení: V takto kvalitních zápasech rozhodují chyby a těch jsme udělali o něco víc než soupeř. Škoda neproměněné šance na začátku druhé půle, možná se zápas mohl vyvíjet jinak, ale na to se nehraje. Nasazení a celkový dojem z utkání je dobrý, až na to skóre, které vypadá hůř než obraz a vývoj hry.

Sestava: Pavel Chromec, Alim Mukhamedov, Lukáš Novotný, Kryštof Kepka, Sendi Murk, Vojta Uhlíř, Petr Müller, Ráďa Kostka, Míša Pokorný, Honza Schöbl, Richard Krysta, Alex Velyhan, Lukáš Malec, Ali Abdullah, Péťa Mašek, Dan Pechanec, David Truong, Dan Lacko


sobota 7.4.2018 | Josef Kostka | Přečteno: 2839

Další články