Starší žáci A (2009)

Ročník 2003: Totální kolaps

Ročník 2003: Totální kolaps
Z Litvínova jedeme s ostudou a bez bodů.
1:0
(0:0)
18.kolo v Ne 6.5.2018 10:00
Lomská T.
Litvínov
FC Háje
Diváci: 50,

Komentář

Od začátku zápasu jsme byli hlavami někde jinde, ale určitě ne na fotbale. Celý první poločas jsme nebyli schopni podržet déle balón a trochu zakombinovat. To se nám povedlo pouze dvakrát, ale náš útočník tyto velké šance doslova zazdil. Fotbal se hrál většinou ve středu hřiště a k vidění toho bylo na obou stranách opravdu málo. O poločase proběhli větší změny, ale ani ty očekávanou změnu nepřinesli a tak nám soupeř na cestu domů přibalil dárek v podobě gólu, na kterém se podepsali hned tři naši hráči, kteří měli míč na nohou, a přesto ho dokázali pokaždé darovat soupeři, který nakonec propálil vše před sebou 1-0. Ve druhé půli jsme se vzmohli už pouze na jednu vážnější střelu, která skončila na tyči.

Hodnocení: Veliké zklamání z výkonu a předvedené hry. Tento zápas se řadí mezi jeden z nejhorších, co jsme odehráli. Hře chyběl pohyb a celková hra byla taková stereotypní a těžkopádná, bohužel scházel i nějaký individuální výkon, který mohl ostatní strhnout. Nedá se říct, že by se kluci nesnažili, ale chyběla větší kvalita a ani náhradníci na hřiště nic nového nepřinesli. Soupeři stačilo s námi pouze běhat a čekat na nějakou naší chybu, kterou jsme nakonec vyrobili. Tato prohra a podprůměrný výkon padá na hlavu celého týmu a uvidíme, jestli se z toho kluci poučí do dalších bojů.

Sestava: Alim Mukhamedov, Lukáš Novotný, Vojta Uhlíř, Míša Pokorný, Pavel Chromec, Ráďa Kostka, Dan Lacko, Jan Šimánek, Lukáš Malec, Alex Velyhan, Ali Abdullah, Sendi Murk, Dan Pechanec, Péťa Mašek, Kryštof Kepka, David Truong, Honza Schöbl 


neděle 6.5.2018 | Josef Kostka | Přečteno: 2351

Další články