Starší žáci A (2009)

Ročník 2003: Varnsdorf a Karlovy Vary

Ročník 2003: Varnsdorf a Karlovy Vary
Ve 20. a 21. kole jsme narazili na Varnsdorf a Karlovy Vary.
0:6
(0:4)
20.kolo v Ne 20.5.2018 10:00
Jiřetín pod Jedlovou
Varnsdorf
FC Háje
Diváci: 30,

Komentář

1) Varnsdorf - Háje

Poslední velká cesta mimo Prahu nás zavedla do Varnsdorfu.

Od začátku utkání se začalo hrát nahoru dolu ve velké rychlosti, zatímco soupeřovi ataky jsme dokázali ubránit a vše končilo před velkým vápnem, tak ty naše domácí pokrýt nedokázali a v osmé minutě jsme se radovali poprvé 0-1. V další desetiminutovce jsme měli pár dobrých šancí, ale ty jsme nedokázali proměnit, tak jako následující dvě branky, které padly v rozmezí jedné minuty a prakticky, rozhodly o vítězi utkání. Do poločasu jsme přidali ještě jednu gólovou pojistku a do kabiny se šlo za stavu 0-4. Druhý poločas se hrál pěkný uvolněný fotbal a bylo se na co koukat. Brankově jsme se prosazovali pouze my a utkání nakonec skončilo 0-6.

Hodnocení: V patnácté minutě jsme museli provést změnu na brankářském postu kvůli zranění a měli jsme obavy, jak se s tím kluci vyrovnají. Dle výsledku to kluci zvládli na výbornou po celou dobu se hrál svižný a pohledný fotbal.

Sestava: Alim Mukhamedov, Lukáš Novotný, Vojta Uhlíř, Ráďa Kostka, Dan Lacko, Ali Abdullah, Sendi Murk, Dan Pechanec, Péťa Mašek, Kryštof Kepka, David Truong, Honza Schöbl, Péťa Müller, Lukáš Malec, Míša Pokorný, Richard Krysta.

2) Háje - Karlovy Vary

Domácí zápas s Vary hodně ovlivnila absence několika opor.

Ještě jsme ani nevlezli na hřiště a již jsme museli, kvůli nevolnosti střídat útočníka, náhradní hráč se hned v páté minutě také zranil a za dalších pár minut jsme střídali i jeho. Celkově jsme nastoupili v improvizované sestavě a hlavně absence některých hráčú ve středu pole byla hodně znatelná. Soupeř hrál jednoduše a dokázal využít obrovského prostoru, který vznikal z malého zahuštění od zálohy a postavení obrany, která se hodně stahovala k naší brance. Pro hostující hráče nebyl problém nabrat rychlost a pak pohotově zakončit, jako při prvním gólu. Druhý gól jsme dostali z naší nedůraznosti ve vápně a neschopnosti odehrát balón od branky. Do poločasu jsme inkasovali ještě jednou a prakticky bylo rozhodnuto, protože ani taktické pokyny, které jsme hráčům předali, jsme neplnili a hráli jsme stále hrozně naivně a bez pohybu. Soupeř toho dokonale využil a přidal dvě branky na konečných 0:5.

Hodnocení: Absence čtyř hráčů se na hře podepsala víc, než jsme mysleli. Pět gólů jsme letos od nikoho nedostali a na vině tomu bylo špatné postavení obraných řad a nespolupracující hráči uprostřed pole, bohužel ani po upozornění se žádná změna nedostavila. Bohužel dnes to byl nepovedený výkon, který pramenil ze špatného postavení hráčů při ztrátě míče, který jsme soupeři doslova odevzdávali.

Sestava: Alim Mukhamedov, Lukáš Novotný, Vojta Uhlíř, Ráďa Kostka, Dan Lacko, Ali Abdullah, Sendi Murk, Péťa Mašek, Kryštof Kepka, David Truong, Honza Schöbl, Lukáš Malec, Míša Pokorný, Alex Velyhan, Dan Vrzal, Pavel Chromec.



neděle 20.5.2018 | Josef Kostka | Přečteno: 2381

Další články