Starší žáci A (2009)

Ročník 2003: Ustrašený výkon k bodům nevedl

Ročník 2003: Ustrašený výkon k bodům nevedl
První utkání v Pražské soutěži jsme odehráli na hřišti Běchovic.
4:1
(1:1)
12.kolo v So 7.4.2018 13:00
Běchovice T.
Běchovice
FC Háje
Diváci: 65,

Komentář

Bohužel někteří hráči měli v nohách již jedno utkání, které hráli hodinu předtím, a to se hodně projevilo na jejich výkonu. Od začátku jsme zaostávali za soupeřem v pohybu, kombinaci a hlavně v koncovce. Při naší neaktivitě bylo jen otázkou času, kdy inkasujeme branku, ta na sebe nenechala dlouho čekat a od 12 minuty jsme prohrávali 1-0. 

Po obdržené brance jsme zvýšili aktivitu a chvíli to vypadalo, že jsme se chytli, dokonce jsme dokázali vyrovnat ve 30 minutě na 1-1. To bylo z naší strany bohužel vše, po poločase jsme byli zase ve všem pomalejší a slabší. Po našich chybách postupně soupeř přidával jednu branku za druhou na konečných 4-1.

Hodnocení: Bohužel opory, na které se spoléhá, v tomto zápase propadli a nedokázali zbytek týmu strhnout aspoň k nějaké bojovnosti. Velice mnoho chyb dělali jednotlivci v obrané fázi. Za celý minulý půlrok jsme v této soutěži obdrželi pouze 8 branek a v tomto utkání jsme inkasovali celkem 4x. Je velká škoda, že si kluci nevzali k srdci, to co jsme jim o přestávce radili. Výsledek toho všeho jim byl odevzdaný výkon ve druhé půli. Obranná i útočná činnost začíná od brankáře a postupně přechází přes všechny hráče v poli – přeloženo: útočit a bránit musí celé mužstvo – což v tomto zápase neplatilo.

Sestava: Pavel Chromec, Alim Mukhamedov, Lukáš Novotný, Kryštof Kepka, Sendi Murk, Vojta Uhlíř, Lukáš Panchartek , Martin Fales, Míša Pokorný , Honza Šimánek , Richard Krysta , Omar Zein Eddin, Péťa Charvát , Alex Velyhan.


sobota 7.4.2018 | Josef Kostka | Přečteno: 2364

Další články