Starší žáci B (2010)

Ročník 2004: Bojovnost a nasazení

Ročník 2004: Bojovnost a nasazení
Dva zápasy v jednom, tak by se dalo charakterizovat nedělní divizní utkání.
4:2
(3:0)
15.kolo v Ne 15.4.2018 11:15
Neratovice T.
Neratovice - Byškovice
FC Háje
Branky FC Háje: 39. Votoček, 44. Hájek. Diváci: 50,

Komentář

První poločas, bez pohybu a touhy dát utkání víc, plus tři hrubé chyby, posouvání Turbiče, bránění rohu v podání Votyhu, jen aby se neřeklo, hráč s jeho zkušenostmi, ach jo. Třetí brance předcházel faul na Týnku, navíc to bylo po našem rohu, který jsme zahrávali a připočtu-li, že soupeř v tu chvíli hrál o deseti, to je nezodpovědnost, podcenění v souboji, není možné, aby si jeden hráč sám zpracoval míč, když jsou u něj dva hráči, poté si ho před kopl a sám zakončil. 

Takhle doopravdy ne! Stále se opakující hrubé chyby, když si to říkáme na tréninku a chceme zpětnou vazbu, tak buď nedáváme pozor nebo všechno víme a Vy si tam na tabuli malujte třeba Monu Lisu, nám je to šumák, tak bychom mohli charakterizovat pohledy a přístup řady hráčů, jsme tým a je jedno, kdo udělal chybu, pracujeme na tom spolu a chceme se toho vyvarovat, jako celek, nejen jednotlivec, protože příště budeš v té situaci ty a možná si uvědomíš, že jsi to už někde viděl, jak by to šlo udělat lépe.

Do druhé půle přišla kosmetická změna, místo Turbiče na kraji přišel Kačer, který si své splnil a odjezdil to, trochu nás mrzí stažení Toma ze stopera, nevedl si špatně, ba naopak měl všechny dlouhé míče, výborný odhad a okamžité vracení míčů z jedné komplikovalo hru domácích, bohužel nám v prvním poločase chyběl větší pohyb na hrotu a součinnost mezi středem zálohy a podhrotem, to musíme odstranit. Druhá půle, toť otázka, jak se to bude vyvíjet, zabalí to hráči, nebo se budou rvát, otázka byla zodpovězena, a to velice kladně, bohužel doplácíme na kvalitu při střídání, potřebujeme 20 vyrovnaných hráčů. 

Další faktor jsou posily, vyrovnané zápasy rozhodují nově příchozí hráči, jak s Chomutovem, tak i dnes byli u dvou branek hráči, kteří přišli v zimě, trochu litujeme, že jsme nepřitáhli hráče už teď, protože vyhlédnutým hráčům se daří i střelecky a herně by byli přínosem, nejen v zápasech, ale i na trénincích, čím bychom zvýšili konkurenci a někteří hráči by se snažili o to víc, nebo taky ne. Tudíž za druhou půli bych hráčům i na střídačce rád poděkoval, to je ta správná cesta, rvát se do poslední minuty, nikdy není rozhodnuto, za žádného stavu, fotbal nemá logiku a i utkání, které vypadá beznadějně se může zlomit, jen musíte věřit a zlomit to konečně bojovností, když to nejde technicky, musíme to ukopat silou a ono se to dostaví. 

Sestava: Luky = Turbič - Vili – Tom - Dimo = Týnka - Mára - Franta = Voty = Kubík – Alex ===) Matyas – Hajnej – Lego – Johny – Maty – Kačer – David


neděle 15.4.2018 | Peter Bíro | Přečteno: 2419

Další články