Mladší přípravka A (2015)

Ročník 2009: Jarní ospalost

Ročník 2009: Jarní ospalost
V úvodním zápase jarní sezony jsme hostili tým Meteoru, bohužel jsme si však tentokrát pocit z utkání s tradičně silným soupeřem pokazili sami.
16:40
(7:16)
10.kolo v So 7.4.2018 09:00
Schulhoffova UMT
FC Háje
Meteor
Diváci: 60,

Komentář

Snad za to může prudké oteplení po mrazivém březnu, snad dozvuky změny letního času, a nebo prostě brzký ranní termín po pátečním večeru, kdy mnoho kluků chodívá spát později než obvykle. Tak jak tak, u velké většiny hráčů - byť je zároveň třeba pochválit světlé výjimky - nelze předvedený herní projev označit nijak jinak než prostě "ospalý". Jako by byli celou dobu myšlenkami někde velmi daleko, rozehrávky byly příliš vláčné, přepínání mezi útočnou a obrannou činností se dělo s velkým zpožděním, a do útoku jako by se jim vůbec nechtělo. Proto není divu, že jsme většinou za soupeřem byli o krok či dva pozadu, a často jen sledovali, jak náš brankář loví míč ze své sítě.

Jedno naše hřiště, ač s pouze jedním střídajícím hráčem, bylo zejména ve druhé čtvrtině aktivnější, a bez větší námahy vstřelilo tři krásné góly za sebou, což soupeře hned mírně rozhodilo, a partie byla více než vyrovnaná. Hned v další třetině jsme však naší statickou rozehrávkou soupeři darovali snad pět gólů, a rázem se k nám psychika obrátila zády.

Ač zápas výsledkově dopadl velmi podobně jako na podzim, šlo o naprosto odlišné situaci - loni jsme se snažili, soupeř nás však "školil", letos jsme jeli jen na "setrvačnost". Kdyby přišla snaha od všech hráčů, utkání by bylo naprosto vyrovnané.

Netřeba se však příliš rmoutit, utkání jsme hned po zápase důkladně s hráči rozebrali, a shodli se, že když se člověk na něco těší, hned to jde mnohem lépe od ruky ... nebo snad od nohy? :) Již teď se tedy těšíme na další utkání.

Zápasu se zúčastnili: Fíla Valo, Dan Adamec, Jára Juráček, Maty Fiala, Honzík Moravec, Honzík Pitro, Marťas Sršeň, Vojta Sajler, Tom Kubík, Tom Jiskra, Jáchym Novotný, Víťa Dovhanych, Jára Votípka 


sobota 7.4.2018 | QALO | Přečteno: 2489

Další články