Mladší přípravka A (2015)

Ročník 2009: Rekordních 52 vstřelených branek

Ročník 2009: Rekordních 52 vstřelených branek
V pátek po povinné školní docházce jsem se sešli na hřišti ABC Braníku. Po předešlém vypjatém zápasu s Motorletem, jsme byli zvědaví, co nás čeká tentokrát.
23:52
(11:25)
13.kolo v Pá 27.4.2018 17:00
Braník T.
Braník
FC Háje
Diváci: 25,

Komentář

Naštěstí jsme se setkali s velmi příjemnou, přátelskou atmosférou tvořenou jak, rodiči tak trenérem domácích. Dále musíme poděkovat třem kamarádům z ročníku 2010, kteří byli tak hodní a pomohli nám při rozšířené absenci hráčů.

Na prvním hřišti jsme do zápasu vstoupili velmi aktivně s výraznou chutí, dát góly a zvítězit. Po prvních dvou čtvrtinách se však zdálo, že jsme už „přesycení“ a přestalo se nám chtít hrát. Soupeř toho samozřejmě využil a ve třetí čtvrtině nám vstřelil nejvíce gólů v zápase. Kluci však dokázali znovu zapnout a odehrát poslední čtvrtinu ve vysokém tempu. Všichni hráči si zaslouží pochvalu za nasazení a kombinaci. Věc se kterou stále bojujeme je držení pozic. Tentokrát to však byla jediná a drobná kaňka na jinak perfektním výkonu.

Na druhém hřišti byl průběh od začátku trochu jiný. Kluci úvod zápasu zaspali a po 3. rychle obdržených gólech začali řešit, že je soupeř lepší a že zase prohrají. Pravdou je, že všechny góly padly po krásných kombinačních akcích. V tuto chvíli bylo velice těžké kluky nastavit na pozitivní myšlení a na to, že když začnou hrát kombinačně a pozičně, jak se učíme, tak že můžeme zápas otočit. Naštěstí se nám podařilo vstřelit velmi brzy první branku a obraz hry se začal velice rychle otáčet. Kluci se začali gólově prosazovat a v tu chvíli už nebylo pochyb, že si zápas užijí a podaří se prakticky každému vstřelit branku a radovat se z toho. Super bylo, že kluci šli dravě do zakončení a když byla možnost, tak i krásně kombinovali. Do dalších utkání musíme více zapracovat na předzápasovém správném naladění a držení pozic.

Závěrečné hodnocení kluků bylo nejpozitivnější v sezóně a nutno říct, že důvod k radosti byl veliký. Rekordní počet vstřelených branek mluví za vše! Na úplný závěr se sluší zmínit citát trenéra soupeře: „Dobrý zápas, chybělo nám pár kluků, ale vy jste se nějak zlepšili, co...?“ 😊 Snad podobné výroky ještě uslyšíme od jiných trenérů soupeře.

Zápasu se zúčastnili: Fíla Valo, Jára Votípka, Maty Fiala, Marťas Sršeň, Honzík Moravec, Vojta Sajler, Míša Holý, Miky Juráček, Tom Jiskra, Honzík Pitro, Tom Kubík, Jáša pechar, Maty Petrák, Tomík Kantůrek 


pátek 27.4.2018 | Mikuláš Zbořil, Jaroslav Votípka | Přečteno: 2465

Další články