Starší žáci B (2010)

Ročník 2004: Zápas s Dolními Počernicemi

Ročník 2004: Zápas s Dolními Počernicemi
Před začátkem jarní soutěžních zápasů jsme ještě stihli odehrát přátelské utkání s Dolními Počernicemi.
0:2
(0:0)
v Ne 18.3.2018 12:00
Háje UMT
FC Háje
D. Počernice
Diváci: 15,

Komentář

Úvod utkání byl proměnlivý, jako počasí. Chlapci přistoupili k utkání dle jejich slov na 70%, jen by mně zajímal důvod, proč ne na 100%. Začátek patřil soupeři, my jsme si chtěli vyzkoušet hru bez hráčů, kteří nemohou nastoupit proti Chomutovu a Sokolovu. První půle po probuzení, směrem dozadu to bylo mnohem lepší, ale i zde bude změna, to samé v útoku, kde jsme se dostávali do polo-šancí, ale to je málo. 

Chybí větší důraz v koncovce a podpora, šance, co měli v druhé polovině poločasu Maty a Tom se musejí dávat, pak by se nestalo to, co se stalo v druhé půli, kdy po naší dvoj šanci následoval trest od soupeře. Na držení míče se nehraje, hraje se na góly, ty padají po vytvořených šancích, aby se do nich hráč dostal, tak se musí rozběhnout.

Co se týká hráčů, kteří byli na testech, tak je s nimi spokojenost a na rovinu bych je rád viděl u nás již od jarní části, nejen ke zvednutí konkurence, která je zapotřebí ke zvýšení efektivity a práce hráčů, ale i potřeby. U prvního gólu byl sice Vojta, ale předcházela tomu chyba Jirky na středu, který se nevrátil zpět a nezajistil krajního hráče, přes kterého to měl zakončující hráč již jednodušší. 

Druhá branka byla trochu o náhodě, kdy hráč spíše přihrával a pomocí vánku to došlo do branky, soupeř bojoval na 130 %, což bych si představoval i od našich. Velké poděkování patří i vedení za odklizení hřiště, které bylo komplet pod sněhem, samozřejmě i soupeři.

Sestava: David = Dimo – Voty - Vili – Kačer = Mára = Kubík – Franta = Hajnej – Tom – Turbič ===) Matyas – Maty – Alex – Ruby - Jura – Nosíno – Vojta - Dan


neděle 18.3.2018 | Peter Bíro | Přečteno: 1985

Další články