Muži B

Muži B: Remíza a solidní výkon

Muži B: Remíza a solidní výkon
Za chladného, sychravého, svátečního odpoledne, jsme se utkali s týmem ČAFC B, který v naší soutěži okupuje horní polovinu tabulky.
0:0
(0:0)
12.kolo v Ne 28.10.2018 14:30
Háje UMT
FC Háje
ČAFC B
Diváci: 15,

Komentář

Možná to bylo nepříznivými podmínkami, nebo na Den vzniku samostatného československého státu nechtěl nikdo nikomu ublížit, buď jak buď, branky jsme se v tomto utkání nedočkali. Šance na její vstřelení měli však oba týmy.

Zatímco náš tým, co do počtu šancí, ovládl první polovinu, soupeř mohl vítězství překulit na svou stranu především v druhé půli. V první polovině zápasu se nám podařilo vyprodukovat několik brankových příležitostí. Nejvíce po gólu však volaly dva obrovské závary v prostoru malého vápna, kdy jsme se všemožně snažili míč dopravit do sítě, brankář a soupeřovi obránci však byli proti. To soupeř v první půli zahrozil jen z jednoho brejku, kdy se skvělým zákrokem prezentoval Lačík.

V druhé půli měli víc ze hry hosté. Lačík předvedl jeden nebo dva další excelentní zákroky a když už byl jednou překonán, zastoupil ho na brankové čáře Rašplička. Obecně vzato jsme ale předvedli kvalitní výkon s týmem z horní poloviny tabulky. Ten se nedokázal dostat do souvislejšího tlaku, a tak si vítězství nezasloužil.

My máme tedy důvod k oslavě, neboť s momentální marodkou je každý bod cenný. Znovu byli tací hráči, kteří o víkendu odehráli dohromady celých 180 minut, za to zaslouží velký dík. K tomu navíc můžeme slavit první čisté konto v této sezóně.


neděle 28.10.2018 | Mikuláš Zbořil | Přečteno: 1824

Další články