Starší žáci A (2009)

Ročník 2004: První tři kola v divizi

Ročník 2004: První tři kola v divizi
Naše výkony jsou jako na horské dráze, ne že by byl kádr slabý, jen tomu chybí zkrátka sehranost, není se čemu divit, když celé léto chodila půlka hráčů, tak zde sklízíme plody přípravy, pokud je někdo naštvaný, tak by měli hráči začít u sebe a svého přístupu, včetně koncentrace. To je varování, jak můžou dopadnout i ostatní týmy.
3:2
(2:2)
6.kolo v So 15.9.2018 10:15
Albrechtická
Most
FC Háje
Diváci: 70,

Komentář

V praxi to znamená, že pokud začíná příprava, která je rok daná, tak to má nějaký smysl, chceme hráčům pomoci, oni chtějí hrát, rodiče chtějí, aby jejich děti hráli, na druhou stranu, se jezdí po výletech místo tvrdé dřiny, tím ale škodí těm hráčům, co chtějí, pokud chci hrát, tak k tomu patří příprava, ze které se čerpá, až tady to pochopí všichni, bude bohužel pozdě, je smutné, že v jiných oddílech se nikdo neptá, Vaše děti hrají druhou a třetí nejvyšší soutěž ve své kategorii, mají na to, ale potřebují důkladnou průpravu, aby je to poté bavilo, protože pokud budou prohrávat, tak budeme slýchávat, hlavně od fanoušků, co jste dělali během léta, zde Vám odpovím, jezdili za sluníčkem, díky tomu se nemohl tým připravit, dle představ, bohužel.


FC Háje JM 04 – FK Neratovice – Byškovice – 3:5 (3:3)

Branky: 1x Alex, Vrzy, Tom

Sestava: Luky = Tom (Dimo) – Voty – Bejk (Maty) – Kasa (Kačer) = Poky (Týnka) - Sam (Hajnej) – Franta = Matyas (Kubík) – Alex – Vrzy ==) David – Dimo – Kačer – Kubík – Hajnej – Týnka – Maty

Úvod, jak se patří takový nástup, bychom si představovali, hráči plnili vše dle pokynů před zápasem bohužel jen dvacet minut, což vedlo ke stavu 3:0 pro nás už v desáté minutě, bohužel poté jsme přestali hrát to, co jsme chtěli a měli hrát, následovala jedna hrubka snížení na tři ku jedné, poté začal úřadovat pán s píšťalkou, který asistoval u tří branek, jenže soupeř tomu šel vyloženě naproti a rozhodčí se nebál, bohužel. Druhá branka soupeře po faulu na brankáře, kdy drží míč, tak následuje naskočení do Lukáše a loktem vyražení míče do branky, faul plus úmyslné hraní rukou, tak si pane rozhodčí vyberte, z videa je vidět, jak na to kouká z deseti metrů, u srovnání byl ofsajd, hráč střílí, druhý který doráží míč do branky v té době stojí metr a půl za lajnou, čtvrtá branka, faul ano, penalta ne, jestli se nepleteme, tak penalta se píská za přestupek uvnitř vápna, ne za skok do vápna, o faulu nediskutujeme, ten tam byl, ale penalta ne, poté jsme se snažili, ale tahle rána byla na sebevědomí příliš, po celý druhý poločas jsme se snažili, ale hráli jsme čím dál víc na riziko, z čeho minutu před koncem pramenila branka v naší síti, porážka s velkou pachutí, nic na tom nemění, že hráči měli hrát za stavu 3:0 jinak, chytřeji a týmově, ne si myslet, že je hotovo, zápas končí, až když sedíš v šatně, tak snad příště.

SK Roudnice – FC Háje JM 04 – 8:3 (5:1)

Branky: 2x Alex, 1x Jura

Karty: ŽK - Luky

Sestava: David = Maty (Johny) – Bejk (Luky) – Voty – Križi (Kačer) = Týnka (Víťa) – Sam – Franta – Kubík – Hajnej (Jura – Dimo) ==) Luky – Johny – Víťa – Kačer – Jura – Dimo – Kasa (nenastoupil k zápasu – teplota)

Pohřbený zápas díky koncentraci k utkání hned od začátku, bohužel se opakuje přístup a koncentrace některých hráčů, pokud chtějí hrát, tak by měli makat, ne se chodit jen vyvětrat, ale vše je o přístupu jednotlivých hráčů, to začíná i tím, zdali přijíždím v týmovém, to už je příprava na utkání, jestli se před utkání soustředím na výkon, místo na kraviny, bohužel ne všichni to mají v hlavě srovnané, jenže bez toho to bohužel nejde. Ať se David zlobí, či ne, ale první dvě branky na jeho vrub a v druhé půli také nemá úplně čisté svědomí, přitom stačilo v druhé půli stát výš a jistit stopery, místo kempovaní ve vápně, když útočíme, bavíme se o postavení brankářů přes rok a přijde nám to, jako bychom mluvili se strašáky na poli, protože i šimpanz to pochopí, když ho budete cvičit na banán. Na druhou stranu moc mu nepomohla ani obrana. Při tom stačilo málo, poslechnout taktický prvek a věnovat se hráči číslo sedm, ne my jsme mu nechali tolik prostoru, že mohl rozdávat míče kamkoliv, to se poté blbě zachytává, o to víc nás to mrzí, protože ten hráč byl u sedmi branek. Hlavně, když jsme si to říkali v týdnu i před utkáním, tak měli někteří hráči z toho prču, tady to máte. Další problém je, že jsme neměli ani z poloviny kádr, který by tuto soutěž měl hrát, první dvě kola byli soupeři, které jsme měli porazit, poctivou hrou a přístupem, v prvním kole bohužel jsme ztratili výborně rozehraný zápas z více důvodů, dnes po špatném výkonu, některých jednotlivců, od kterých čekám mnohem více, a beru je za plnohodnotné členy týmu, ale musí změnit přístup, bez toho se nemůžeme posunout dále. Kdo byl na zápase a viděl první naši branku, tak je to přesně to, co bychom si od týmu představovali, rychlá akce na co nejméně doteků až do vápna, krásně sehrané, od obrany až na útok. Mínus je posouzení dvou faulů na Jirku, který se podílel na snížení během svých pěti minut brankou a asistencí, pak ho dvakrát dohráli a po pěti minutách musel pryč, bez karty a Lukyho vypíchnutí na půlce ohodnoceno žlutou, škoda, zajímalo by nás, jak by se zápas vyvíjel, kdyby Jirka zůstal, jeho práce jeden na jednoho zrovna v tomto zápase nesl ovoce.

FK Most – FC Háje JM 04 – 3:2 (2:2)

Branky: 1x Vrzy, Poky

Sestava: Luky = Turbič – Bejk – Voty – Vili = Kasa (Matyas) – Sam – Poky (Križi) – Franta (Maty) = Vrzy – Alex ==) Matyas – Maty – Križi – Hajnej – Dimo – Víťa – David

Nejlepší náš zápas, hlavně první půle, to že branky padají po chybách jednotlivců se stává, ale u nás to byl souhrn chyb a špatného postavení, či dostoupení. To samé může říci i náš soupeř. Pochvala za přístup, ten byl diametrálně odlišný oproti minulému týdnu, kdy jsme neviděli bohužel až na pár okamžiků téměř nic. Snad nás tento výkon nakopne a poučíme se z chyb a příště, i když proti favoritovi podáme výkon nad 100% procent, abychom mohli pomýšlet na první bodový zisk, každý zápas začíná za stavu 0:0 a je jen na nás, jak k tomu přistoupíme. Dalším přáním je, abychom se konečně mohli sejít minimálně v pátek všichni k předzápasovému tréninku, na kterém bychom si něco řekli, na rovinu se nedivíme náhradníkům, kteří chodí pravidelně, bohužel na vyšší tempo ne, že by úplně neměli ale zkrátka tam něco chybí, ale měli by se zamyslet hráči, co dostávají šanci a opakovaně do toho nedají maximum, a ještě ze spousty věcí mají prču, to tímhle okamžikem končí a začneme plnit sliby.

Fotogalerie:

https://www.facebook.com/655250604487720/photos/?tab=album&album_id=2064427736903326

https://www.facebook.com/pg/FC.Haje04.mujmail.cz/photos/?tab=album&album_id=2080804481932318

https://www.facebook.com/pg/FC.Haje04.mujmail.cz/photos/?tab=album&album_id=2080827348596698


sobota 15.9.2018 | Peter Bíro | Přečteno: 2822

Další články