Starší žáci A (2009)

Ročník 2004: Neporazitelnost trvá

Ročník 2004: Neporazitelnost trvá
V dalším zápase jsme si udrželi neporazitelnost v pražské nejvyšší soutěži, máme za sebou 25 % utkání, kdyby to bylo i na konci, jako teď, vůbec bychom se nezlobili, začínáme na hráčích vidět, že chtějí něco vyhrát, nejen si chodit zahrát, jak se říká s jídlem roste apetit.
2:4
(1:2)
5.kolo v Ne 7.10.2018 11:00
Ďáblice UMT
SK Ďáblice
FC Háje
Diváci: 30,

Komentář

Branky: 1x Tom, Alex, Matyas, Vili

Sestava: Luky = Kačer – Smolda – Tom – Vili = Hajnej – Sam – Kubík - Matyas – David = Alex ==) Dimo – Jura – Deny – Víťa 

Přejeme si, aby se nakazili touhou po vítězství i ostatní hráči. Během úvodních dvaceti minut, dokud jsme se drželi toho, co jsme si řekli před zápasem z taktického hlediska, co se týče malého hřiště, tak jsme soupeře nepustili z půlky, jak byl zamčený, nespočet gólových šancí, jenže produktivita hadr, pak následoval odkop a nedodržení základní věci, že před vápnem na prostředku si nehraji na Messiho, ale hraji míč rychleji od nohy, bohužel jeden z hráčů, přidržel déle, poté zvolil i špatnou stranu kam míč poslal, protože stačí zvednout hlavu a viděl by dálnici, která se otevřela na druhé straně, bohužel tomu nepomohl i brankář, který to podcenil, první střela na branku a my jí uhneme, škoda.

Do druhé půle jsme si něco řekli, co je dobře v čem pokračovat a více trápit soupeře, další bod bylo zdůraznění, že soupeř má nohy, ať si někteří z toho nedělají show. Bohužel si chlapci z toho nic moc nedělali a soupeř na ně vlétl, důsledek byl, že se kluci nedohodli, kdo bude hrát míč, až toho soupeř využil k zakončení, které končilo penaltou, kterou jsme trochu nepochopili, hráč zakončil, přitom dohrál brankáře, na kterého padl ještě jeden náš hráč a hle byla z toho desítka, budiž, Luky neměl šanci a hned poté střídal. Šrám, který utrpěl nad kolenem byl pěkně fialový, tak se David posunul do brány a nemohl nám díky tomu ukázat své vypracované tělo, které chtěl ukázat při střelené brance fanynkám v ochozech. Bylo srovnáno. Kluci na chvíli znervózněli, udělali jsme pár změn a poté nastala situace, jako z tréninků, krásný cílený odkop od brány, sklepnutí Smoldy, na Kubíka, následná průniková přihrávka na sprintujícího Matyase, který si poradil s brankářem a bylo hotovo. Tři branky padli po hezké kombinační hře.

První brance předcházela hezká kombinace, vyražená na roh, po kterém se prosadil Tom, druhá branka hezká akce na křídle, kdy v tandemu spolupracovali Hajnej s Vilim a na konci uklízel Alex, třetí branka to byla další nádhera, a čtvrtá, rychlá výměna na křídle, náběh levého obránce následovala prudká střela a bylo hotovo, třetí zápas po sobě. Pochvala za práci směrem dopředu, až na tu koncovku, měli bychom se více soustředit, těch šancí si doopravdy vytváříme dost, jen těch branek nedáváme tolik, tak snad to přijde a nebude to dlouho trvat, mínusem je koncentrace, kdy si najednou začneme myslet, že je vše ok a přijde trest z ničeho, dnes jsme darovali soupeři branky na zlatém podnosu. Takže kluci díky, ale neusnout na vavřínech. A jinak i dnes jsme měli kopat penaltu za jasnou ruku ve vápně, ale rozhodčí se bál písknout za stavu 2:2 proti domácím, tak to raději vytáhl mimo vápno, ptáme se proč, jsou to přeci děti, když na druhé straně pískne něco, tak proč ne na druhé.


Fotogalerie ze zápasu:

https://www.facebook.com/pg/FC.Haje04.mujmail.cz/photos/?tab=album&album_id=2106477076031725


neděle 7.10.2018 | Peter Bíro | Přečteno: 2414

Další články