Starší žáci B (2010)

Ročník 2005: Zápas s hokejovým výsledkem

Ročník 2005: Zápas s hokejovým výsledkem
Díky pátečnímu státnímu svátku a odjezdu některých hráčů na prodloužený víkend mimo Prahu, jsme do Děčína vyrazili v lehce okleštěné sestavě.
5:7
(2:4)
8.kolo v Ne 30.9.2018 12:00
Řezuz Děčín
Junior Děčín
FC Háje
Diváci: 30,

Komentář

Kromě zkoušky nových kluků, chtěli jsme si vyzkoušet i nový systém hry a zadní řadu jsme postavili pouze ze tří obránců. To se nám ale nevyplatilo a velmi brzy jsme prohrávali. Navíc nám soupeř svými rychlými protiútoky dělal problémy a procházeli si do střeleckých příležitostí dle libosti. V okamžiku, kdy jsme stáhli hrotového útočníka na pozici druhého stopera, hra se otočila a my jsme ještě do poločasu šli do dvoubrankového vedení.

Po přestávce jsme pravděpodobně uklidněni vedením přestali běhat, ztratili jsme důraz a tak nějak i chuť vyhrát. No a najednou tu byla remíza. Nakopla nás až proměněná penalta za faul na pronikajícího útočníka. I když jsme to ke konci zápasu ještě zdramatizovali obdrženým gólem, vítězství jsme již udrželi a přivezli jsme si z Děčína plný počet bodů. Musíme však zapracovat na motivaci nevypustit zápas, když vedeme. Na druhou stranu nás těší, že když jde do tuhého, jsme schopni se nakopnout.


neděle 30.9.2018 | Milan Pokorný | Přečteno: 1909

Další články