Mladší žáci A (2011)

Ročník 2006: Fotbalová bitva s Jabloncem

Ročník 2006: Fotbalová bitva s Jabloncem
Za sychravého počasí nás čekal severský soupeř, který je na takové počasí velmi zvyklý. Do Štěrbohol za námi dorazil Jablonec.
5:10
(1:4)
7.kolo v Ne 23.9.2018 12:30
Štěrboholy T.
FC Háje
Jablonec
Diváci: 45,

Komentář

Po minulém zápase jsme byli odhodláni předvést ještě lepší výkon a pokusit se s Jabloncem během zápasu držet krok. Až na úvod zápasu a část druhé třetiny se nám to opravdu dařilo, ale pojďme od začátku. Po prvních 4 minutách jsme nešťastně prohrávali 0:2. Byl jsem velmi zvědaví jak na takovou situaci kluci zareagují. Odpověď byla úžasná, Vojta Slavík okamžitě snížil na 1:2. Od této chvíle jsme byli vyrovnaným soupeřem, věřili jsme si a vycházeli nám především rychlé brejky. Po úvodních 30 minutách byl stav 3:4 pro Jablonec.

Druhá třetina byla tentokrát naše nejslabší. Hned z kraje na nás hosté vlétli a my jsme jim to svým pohybem velmi usnadnili. Během chvíle jsme obdrželi 4 branky a kluci se zvedli až po rituálu, který dělají, když se jim delší úsek hry nedaří. Rychle udělali týmové kolečko a pokřikem si dodali sílu do dalších minut. To je evidentně nakoplo, opět se Jablonci ve všech směrech dorovnali a třetinu zakončili vstřelenou brankou, když Ondra Pechanec jako střední obránce udělal na polovině hřiště "zidanovku" a střelou pod břevno nedal brankáři šanci.

Ve třetí třetině to byl tvrdý boj. Hosté přitvrdili a k vidění byly i nehezké zákroky. Závěr zápasu byl tak těmito zákroky poznamenán. Jsem rád, že naši hráči odpověděli jak nejlépe mohli a to závěrečnou brankou. Těžké utkání nám ukázalo mnohé, ale je vidět, že naše sebedůvěra a odvaha roste. Společně se těšíme na další utkání, kdy opět ve Štěrboholích přivítáme Střešovice. 


neděle 23.9.2018 | Jan Špinka | Přečteno: 1631

Další články