Mladší žáci B (2012)

​Ročník 2007: Výhra proti SK Střešovice 1911

​Ročník 2007: Výhra proti SK Střešovice 1911
Na základě předchozích povedených domácích zápasů s Benešovem a Jabloncem se v hloučku rodičů před zápasem nejvíce řešilo, jak se kluci srovnají s rostoucím sebevědomím hraničícím až s podceněním soupeře.
15:0
(6:0)
8.kolo v Pá 28.9.2018 08:30
Štěrboholy T.
FC Háje
Střešovice
Diváci: 30,

Komentář

Jak se později ukázalo, tak kluci ze Střešovic přijeli s opačným problémem. Těsně před výkopem si obránci soupeře mezi sebou šuškali „snad to nebude zase 27:0“

Vstup do utkání měli naši kluci opět famózní. Aktivním napadáním rozehrávky soupeře si rychle vynutili převahu, ze které padlo několik rychlých gólů, které udaly ráz dalšímu průběhu zápasu.

Po první třetině bylo o vítězi zápasu prakticky rozhodnuto, ale kluci dál pokračovali v sebevědomém výkonu a nepouštěli soupeře přes půlku hřiště.

Všichni cítili šanci dát si gól, tak bylo občas k vidění zbytečné kličkování střelba z nesmyslných pozic, ale nutno přiznat, že i tak góly stále přibývaly.

Soupeř měl jedinou vyloženou šanci, kterou Tadeáš instinktivně zneškodnil a potvrdil svojí extratřídu.

V poslední třetině byl už soupeř slušně podrážděný a naši kluci to občas bolestivě pocítili, ale to asi k fotbalu patří.

Trenér Horník, který zápas opět odkoučoval „na boso“ byl s výkonem svého týmu určitě spokojený. V šatně po zápase měl určitě dlouhý proslov, ze kterého si kluci vždy pamatují jen jedno slovo, že prý „DOBRÝ“!!!


pátek 28.9.2018 | Tomáš Chodora | Přečteno: 1884

Další články