Mladší žáci B (2012)

Ročník 2007: Tak jsme to zlomili

Ročník 2007: Tak jsme to zlomili
Na hřiště FC Háje nastoupilo dne 27.10.2018 ke svému sedmému zápasu 1. B třídy skupiny B družstvo FC Háje v sestavě: Valečka, Martinec, Sádek, Cimr, Sita, Seitl, Plichta, Tran P., Schnaibergová Ž., Kollár, Šimon, Bočan, Slaný
16:0
(0:0)
8.kolo v So 27.10.2018 12:45
Háje UMT
FC Háje
Koloděje
Diváci: 20,

Komentář

Po šesti předcházejících porážkách, i když po slušných výkonech, věřili všichni příznivci mužstva FC Háje konečně již ve vítězství. Začátek zápasu tomu i napovídal, chlapci z Jižního města měli výraznou převahu, ale stále nemohli vstřelit gól, který by mužstvo uklidnil. Po deseti minutách vystřelili 5 x na bránu, nastřelili 2 x tyč a stále se nemohli trefit do sítě. Příznivci již začínali mít obavy, že utkání skončí jako předešlé dobře rozehrané zápasy a soupeř vstřelí vedoucí gól a mužstvo z Jižního města bude těžko hledat odpověď.

Naštěstí dobře zahrála obrana a soupeře nepustila prakticky po celý zápas do žádné vážnější akce, veškeré náznaky akcí soupeře končily na polovině hřiště. Po již popsaném začátku se družstvo rozstřílelo a vstřelilo gól, který v prvním poločase doplnilo dalších 7 úspěšných střel.

V druhém poločase dobrý výkon pokračoval a všichni si dobře zastříleli. Gól dal snad každý z mužstva, kdo nedal gól, alespoň na nějaký přihrál. Krásný gól halfvolejem vstřelila i jediná dívka Žofie. Celkový výsledek 16:0 příznivce uspokojil a všichni věří, že byl příslibem i k dalším vítězstvím. Dobrým dojmem působil i trenér hostů, který své svěřence i za nepříznivého stavu povzbuzoval a chválil za každý dobrý zásah.


sobota 27.10.2018 | Slaný | Přečteno: 2265

Další články