Mladší přípravka B (2016)

Ročník 2011: Nevyrovnaný zápas

Ročník 2011: Nevyrovnaný zápas
Ve svátečním sobotním dopoledni jsme odehráli další zápas, tentokrát jsme necestovali daleko – hráli jsme na hřišti sousední Dukly Jižní Město.
29:21
(11:10)
11.kolo v So 17.11.2018 10:00
Mikulova UMT
Dukla JM
FC Háje
Diváci: 53,

Komentář

Zápas se odehrával za mrazivého počasí, v hezké, klidné atmosféře a měl jednoznačný průběh na obou hřištích, jen pokaždé ve prospěch jiného týmu. Celkově hájecké děti převedly moc hezký výkon se spoustou individuálních průniků, střel, i moc hezkých přihrávek, a především s velkou chutí hrát, ať už se dařilo či nedařilo.

Moc mne mrzí, že se nám nepovedlo zápas více vybalancovat, aby byl na obou hřištích vyrovnanější. Pro mne to byl první zápas, ve kterém jsme se se soupeřem dohodli, že v polovině nebudeme měnit hřiště a teď zpětně vnímám, že to nemělo takový přínos pro všechny zúčastněné. Za mě je jeden z nejdůležitějších aspektů, aby zápasy v těchto kategoriích byly vyrovnané, co nejvíce je to možné, což se bohužel tentokráte nepovedlo.

I tak ale věřím, že si děti zápas užily a byl pro ně cennou zkušeností do budoucna.

Děkuji rodičům za podporu dětí.

Do zápasu nastoupili: Klárka Bartošová, Dan Bohdal, Šíma Förster, Kristiánek Gallik, Šíma Hořák, Vojta Krámek, Váša Novák, Eda Pacák, Kuba Suchánek, Pepa Šesták, Kája Uhlíř, Fíla Vaňáč, Kryštůfek Vlach, Monča Zdeňková.


sobota 17.11.2018 | Filip Černík | Přečteno: 1866

Další články