Mladší žáci B (2012)

Ročník 2006: Dvě třetiny skvělého fotbalu

Ročník 2006: Dvě třetiny skvělého fotbalu
V sobotu jsme v domácím prostředí nastoupili v rámci ligy proti Braníku
4:10
(2:7)
19.kolo v So 14.4.2018 14:00
Háje UMT
FC Háje
Braník
Diváci: 35,

Komentář

V dalším ligovém zápase jsme se přesvědčili, že můžeme hrát se soupeři z ligy vyrovnané partie. Pokud hrajeme rychle, důsledně bráníme a jsme aktivní, nese to své ovoce. V úvodní třetině jsme 2x vedli, bohužel nás v závěru uzemnily lehce inkasované branky. To nás provází celou sezónu. Vše vzniká nedůrazem v souboji, nezachycením náběhu soupeře a nedohráním situace na plno. Je to velká škoda, protože chyby v zápase dělá každý tým, záleží však na tom, co následuje po chybě. 

V sobotu jsme opravdu odehráli velmi kvalitní zápas. Soupeř nám bohužel ve 2. třetině brankově odskočil, my jsme však nesložili zbraně a ve 3. třetině jsme byli lepším týmem my. Najednou jsme vyhrávali souboje, neboť jsme v souboji byli včas a šli jsme do toho na 100%. Svou aktivitou jsme hosty dostávali konečně pod tlak a získávali jsme tak míče pro své útočné akce. 

S lepším pohybem nám vycházela kombinační hra. S rostoucí chutí jsme si pomáhali mluvením, podporovali se a hráli jako jeden tým. Velkým tahounem byl Kuba Málek, který vstřelil úvodní dvě branky a tím si zvedl sebevědomí natolik, že byl lídrem po celý zápas. Přidávali se i další, Ondra Pechanec odehrál výbornou 3. třetinu, Vojta Slavík se na křídle začal nabízet dříve, než na něj letěla přihrávka a díky tomu, mu mohl David Klikar několikrát poslat krásnou průnikovou nahrávku. 

Závěr utkání byl v naší režii. Vstřelili jsme dvě branky, tyč a spálili jsme i další možnosti. Najednou to byl tým, který měl sebevědomí s velkým S a na hře kluků to bylo znát. Následně nás můžou mrzet ty minutové výpadky během některé ze třetin, kdy si necháme dát tři rychlé branky a pak nám zase chvíli trvá, než se oklepeme. 

Fotbalově se ostatním týmům rychle přibližujeme, zapracovat však budeme muset i na mentální stránce, abychom takto těžké zápasy zvládali po celou dobu jejich trvání. 

Děkujeme našim rodičům, kteří vytvořili parádní kulisu a hezky nás podporovali.

Zápasu se zúčastnili: Domša, Goikoetxea, Hadraba, Klikar, Kubánek, Lacko, Málek, Oráč, Pechanec, Slavík, Stříbrský, Trnka, Zlatuška


sobota 14.4.2018 | Jan Špinka | Přečteno: 2202

Další články