Starší dorost

Starší dorost: Netradiční zápasový čas

Starší dorost: Netradiční zápasový čas
Na umělé trávě v Šeberově jsme hráli netradičně ve čtvrtek v podvečer. Část utkání tak probíhala za umělého osvětlení. Byl to alespoň dobrý test toho, kdo jak má kvalitní zrak. V pološeru nebylo úplně jednoduché vidět míč. Průběh zápasu to však nijak neovlivnilo.
3:6
(0:3)
5.kolo v Čt 4.10.2018 18:00
Šeberov UMT
AFK Šeberov
FC Háje
Diváci: 12,

Komentář

Podle konečného výsledku by se mohlo zdát, že jsme hráli tenis. Pokud bych zůstal u tohoto příměru, dlouho to vypadalo na to, že soupeři nadělíme kanára. Vedli jsme už 5:0 a byli jsme lepší. Fotbal se však nehraje na body, ale 90 minut. To jsme si v závěru úplně neuvědomovali. Přestali jsme být aktivní a během 12 minut třikrát inkasovali. Dovolili jsme tím domácím upravit skóre do přijatelnější podoby.

Tentokrát proti nám nastoupili fyzicky vyspělí hráči. Pět se jich narodilo v roce 2000, šest v roce 2001. Projevovalo se to tím, že byli rychlí a velmi důrazní. Fotbal v jejich podání bolel. Ne ve všech částech zápasu jsme si to uvědomovali. Zbytečně dlouho jsme drželi míč, zkoušeli individuální akce. Za to jsme byli „odměněni“ tvrdými souboji, ze kterých si kluci mohli odnést nejednu modřinu.

Když jsme hráli běhavý a kombinační fotbal, neměli jsme takovéto problémy. Naopak jsme se dostávali do šancí. Některé z nich jsme proměnili a zaslouženě si připsali do tabulky další tři body. V ní se pohybujeme na předních příčkách a udržujeme si šanci na postup do přeboru. Vzhledem ke způsobu hry jsme nahoře zaslouženě. Přijďte se o tom přesvědčit na hřiště Chodova v neděli od 9 hodin, kdy se střetneme s Kačerovem.

Výhru proti Šeberovu zajistili: Pospíšil, Melichar, Zábranský, Kolář, Novotný, Hartman, Hůlka, Hadraba, Mašek, Krejčí, Müller, Malec, Kepka, Kostka


čtvrtek 4.10.2018 | Petr Hartman | Přečteno: 1874

Další články