Mladší žáci A (2011)

Ročník 2006: Nepovedený čtvrteční zápas

Ročník 2006: Nepovedený čtvrteční zápas
V týdnu jsme přistoupili na soupeřovu prosbu odehrát utkání dříve než o víkendu a to ve čtvrtek. Zápasy během týdne nám dlouhodobě nesvědčí a ani tentokrát jsme si s tím nedokázali poradit.
1:5
(0:3)
6.kolo v Čt 11.10.2018 17:00
Háje UMT
FC Háje
Královice
Diváci: 28,

Komentář

Královice přijely s jednoduchou taktikou, která na nás dnes platila. Hosté byli velmi zatažení a hráli jednoduché nákopy dopředu na svého nejšikovnějšího hráče. My jsme sice byli fotbalovější, drželi jsme déle balón, ale chyběla nám efektivita a hlavně rychlé a přesné zakončení.

Za stavu 1:3 jsme kopali penaltu, jsem rád, že se kopu ujal hráč, který si nejvíce věřil. Penaltu jsme neproměnili a možná nás to stálo zápas, ale důležitější pro mě byla odvaha hráče, který se k penaltě postavil a určitě půjde v příštím zápase znovu.

Prohráli jsme první utkání v sezóně a byla to myslím nejvhodnější doba, abychom si uvědomili, že nás stále čeká plno práce na tréninku. S výhrami začali kluci trochu více řešit tabulku a sílu soupeře, než aby svou pozornost měli stále zaměřenou na sebe.

V tomto zápase nám chyběl větší zápal, prostě chuť hrát. Nechtělo se nám moc běhat, napadat soupeře a hrát důrazně. Tentokrát jsme soupeře podcenili a byli jsme potrestáni. Je to zkušenost, se kterou se dá pracovat a my ji s pokorou přijímáme. Na víkend jsme si domluvili přátelské utkání, věřím, že se nám povede po této zkušenosti o mnohem lépe. 


čtvrtek 11.10.2018 | Jan Špinka | Přečteno: 1269

Další články