Mladší žáci A (2011)

Ročník 2007: Plichta s Varnsdorfem

Ročník 2007: Plichta s Varnsdorfem
Sešli jsme se v neděli za krásného slunečného počasí na našem domácím hřišti při zápase proti Vansdorfu.
3:3
(2:2)
10.kolo v Ne 13.10.2019 10:30
Nad Přehradou T.
FC Háje
Varnsdorf
Diváci: 40,

Komentář

V letošní sezóně tento soupeř již několikrát zaznamenal překvapivé výsledky a proto jsme očekávali zajímavý vyrovnaný zápas, který jsme bohužel zahájili slabším výkonem v obraně, kdy jsme několikrát zaspali a hned v 5 minutě po rohu soupeře obdrželi gól. V desáté minutě to už bylo 0:2 opět po rohovém kopu Vansdorfu. Od desáté minuty se jak mávnutím kouzelného proutku zápas zlepšenou hrou všech kluků začal otáčet a v 16-té minutě po pěkné střele do protipohybu brankáře vstřelil Tomáš branku. Do konce první třetiny jsme ještě několikrát velmi slibně vystřelili na branku a v dobrém výkonu jsme pokračovali i v druhé třetině.

Na začátku třetiny Radek prokázal výborný přehled a uklidil míč do sítě 2:2. Ve druhé třetině jsme neproměnili několik slibných šancí jako např. při krásné akci na jeden dotek Filip S. neproměnil sólový "nájezd". Na konci třetiny jsme se ujali vedení, kdy Saša se štěstím skóroval. Třetí třetina pokračovala festivalem neproměněných sólových "nájezdů" avšak poté se k nám štěstěna obrátila zády a ve 20 minutě bylo vyrovnáno z pokutového kopu. 

Na závěr bych ohodnotil zápas jako méně povedený ze strany rozhodčího, který několikrát nepískl nedovolenou hru, po které následovalo zbytečné oplácení ze strany soupeře a naopak. Naše kluky chválím, že i přes ne příliš povedený začátek, se dokázali vzchopit a snažili se soupeře porazit, což by se jim s trochou štěstíčka určitě podařilo.


neděle 13.10.2019 | Roman Tuček | Přečteno: 2038

Další články