Mladší žáci B (2012)

Ročník 05/06: Závěrečný zápas s partnerskou Zvolí

Ročník 05/06: Závěrečný zápas s partnerskou Zvolí
Sobotní zápas proti Zvoli nám ukázal velké nedostatky v naší hře. Narazili jsme na soupeře, který oproti ostatním přípravným zápasům hrál fotbal založený na rychlosti.
1:14
(0:7)
v So 3.3.2018 10:00
Háje UMT
FC Háje
Zvole
Diváci: 15,

Komentář

Soupeř hrál na minimum doteků s míčem a rychle přenášel hru ze zadních řad dopředu. Tento pohyb nám činil velké potíže a za celou dobu jsme se nedokázali díky slabší fyzičce dostat k delšímu držení míče.

Naše hra se rozpadla velmi brzo, čím více jsme prohrávali, tím víc se naše hra kouskovala a vytratilo se jakékoliv týmové pojetí. Veškeré naše akce ztroskotaly na sólování a místo přihrávek jsme situace řešili odkopem na slepo kamkoliv do hřiště, kde byl bohužel vždy první soupeř.

Nejde ani tak o špatný výsledek jako spíš o náš přístup. Ve chvíli kdy prohráváme si kluci na střídačce sednou a již nechtějí do hřiště. Jmenovat je zde nebudu, toto si vyřešíme v pondělí mezi sebou. Na hřišti jsme nebyli schopni zachytávat náběhy soupeře a souboje jsme vypouštěli. Jakmile soupeř prošel okolo nás, tak jsme se zastavili a koukali, jak postupují v klidu na naši bránu.

Díky tomuto přístupu, slabé fyzičce a nekoordinovanému a zmatenému pobíhání po hřišti vypadal zápas jako bychom hráli oproti klukům aspoň o dva roky starším. Naše obrana byla prostupná a soupeř zakončoval ve třech, nebo čtyřech hráčích proti dvěma obráncům. Naopak při našem útoku v jednom hráči jsme se šli proti zahuštěné obraně. Obrazně jsme celý zápas odehráli v oslabení jak při hokeji.

Zápasu se zúčastnili: Petr, Moravec, Leipold, Žáček, Brychta, Erdinger, Knot, Sojka, Matějka, Průša, Ticháček


sobota 3.3.2018 | Karel Moravec | Přečteno: 1775

Další články