Mladší žáci A (2011)

Ročník 2005: Jarní začátek ligy

Ročník 2005: Jarní začátek ligy
V sobotu jsme v Brozanech sehráli první jarní ligové kolo proti Litoměřicku. Kluci se těší na ligové zápasy a tento nebyl výjimkou.
2:11
(1:7)
14.kolo v So 10.3.2018 10:00
UMT Brozany
Litoměřicko
FC Háje
Diváci: 30,

Komentář

V průběhu týdne byla nominace ve vlnách, kdy nás v jednu chvíli bylo 10, nakonec nás odjíždělo 13. Herní prostor tedy dostalo více hráčů, někteří, kteří v lize tolik nehráli, aby si to vyzkoušeli. Pro Davida a Denyse to byl první ligový zápas.

Začal netradičně. Brzký příjezd do Brozan jsme si zpestřili návštěvou místního Coopu. Při příchodu do kabin jsme zjistili, že ji máme společně s 2006, což jsme následně vyřešili. Předzápasová příprava se nesla zejména v duchu naladění se na utkání a za zvuků písničky We will rock you.

Vstup do utkání byl úspěšný, 1. třetinu jsme odehráli na plné pecky a soupeři nastříleli několik branek. Po 1. třetině jsme polevili, ve druhé třetině nepadl gól, ve třetí pak padaly branky na obě strany. Střelecky se prosadil David čtyřmi góly a také oba gólmani, Tom hrál v útoku a Honza dal gól z penalty.

Kluci hodnotili v kabině utkání obdobně, v 1. třetině byli spokojení s předvedenou hrou, ve 2. přiznali, že polevili a ve 3. do toho šlápli, aby vstřelili ještě nějaké branky.

Nyní se těšíme na Jablonec, který přivítáme v neděli doma.

Zápasu se zúčastnili: Honza Maršák, Tom Pokorný, David Andronikov, Šíma Černý, Denys Kovbel, Jára Zahalka, Luky Veselý, Kuba Danda, Alex Klymskyj, Adam Lelkes, Šíma Vetrovec, Fíla Šťastný, Dymo Nykyforuk.


sobota 10.3.2018 | Otmar Mansour | Přečteno: 2621

Další články